fra kr. 499

Her er der den perfekte ferie til alle børnefamilierne:

2, 3 eller 5 dages familiesjov i egen hytte, inkl. daglig adgang til forlystelsesparken Heide Park, udvidet halvpension og rabatkuponer til parken. Pris fra 499,- pr. person. 

Heide Park er Nordtysklands største forlystelsespark – og her står oplevelserne i kø! Der er forlystelser til alle aldersgrupper, og det er kun dig, der sætter grænsen for, hvad du kan tåle. Tør du at drøne ned fra det 70 meter høje Scream-tårn? Eller hvad med forlystelsen ‘Flug der Dämonen’, der er Tysklands eneste vinge-rutsjebane? I kan også skyde med vandkanoner og få pirater ned med nakken i “ToPiLauLa”, eller tage på tur op i det 75 meter panoramatårn. Heide Park er det oplagte sted for en sjov ferie for hele familien.

I bor i egen hytte i Holiday Camp Soltau, hvor der er plads til 2 eller 4 personer (maks. 2 personer pr. 2-personershytte, min. 3 personer og maks. 4 personer pr. 4-personershytte). Holiday Camp Soltau er en hyggeligt park, der råder over 81 farverige og hjemlige hytter, der er ideelle til familier. I kommer heller ikke til at kede jer her. I kan både spille beachvolley, tennis eller fodbold, og børnene kan lege på eventyrlegepladsen. Parken råder også over et grønt område, hvor I kan slappe af og nyde solen.

Familieferie i hytte og adgang til forlystelsespark i Nordtyskland

Lyder dette som den perfekte familieferie, så klik jer ind på Travelbird.dk.

I bliver indkvarteret i feriehytte, der er simpelt indrettet med enten køjesenge eller enkeltsenge, og enkelte har også et opholdsområde. Der er fælles bade- og toiletfaciliteter med gulvvarme centralt i Holiday Camp.

Jeres ophold er inklusiv udvidet halvpension, hvilket betyder, at morgenmadsbuffet, aftenbuffet, kuponer til eftermiddagssnacks i Heide Park samt sodavand fra kl. 14.00 til 23.00 er inkluderet i prisen.

hytte tysk

 • Bo i egen hytte, inkl. adgang til Heide Park, halvpension og rabatkuponer til parken
  • Rejseperiode: 25. maj – 30. oktober, 2016
  • Rejselængde: 2, 3 eller 5 dage
  • Overnatning: Egen hytte i Holiday Camp Soltau til 2 eller 4 personer
  • Daglig adgang til Heide Park
  • Beliggenhed: Kører I fra Danmark, tager køreturen ca. 2½ time fra den dansk-tyske grænse
  • Pension: Udvidet halvpension (morgenmadsbuffet, aftenbuffet, kuponer til eftermiddagssnacks i Heide Park, sodavand fra kl. 14.00 til 23.00)
  • Rabatkuponer til forlystelsesparken
  • Inkl. strøm og slutrengøring
  • Pris: Fra 499,- pr. person

 

 

 

deal-screenshot

tyskland park svcre
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning