Drømmevilla i Kroatien

5-stjernet drømmevilla ved Primosten m. pool og plads til 6 personer

p.p. from kr. 709

Forestil dig at vågne op i en fantastisk drømmevilla, nyde udsigten fra din altan over havet og indånde den friske luft – lyder det for godt til at være sandt? Men det er sandt! Denne rejse bringer dig til en drømmevilla i Kroatien! Her kan du nyde den rene luksus og slappe af i et par dage ved havet. Villaerne er beliggende i Primošten, et smukt feriested i det centrale Dalmatien. Det luksuriøse 5-stjernede Golden Rays Villas tilbyder den perfekte beliggenhed.

Drømmevilla i Kroatien

Det er på Hotels.com, at du kan booke drømmevillaen.

Den luksuriøs villa er udstyret fra gulv til loft med forskellige, moderne bekvemmeligheder. Hvert værelse er udstyret med eget badeværelse. Villaen byder på air-condition, fladskærms-tv med dvd-afspiller og et fuldt udstyret køkken med spiseplads. Derudover er der en delvist overdækket udendørs swimmingpool, som er omgivet af liggestole og en privat sauna. Den møblerede terrasse byder på enestående udsigt over havet.

Kroatien kan godt være destinationen for en kør-selv-ferie, men hvis I synes, det er lettere med fly, så finder i fly fra København til Split Lufthavn, som ligger cirka 50 kilometer fra drømmevillaen, lige her! 

Hvis du søger et alternativt hotel til en lidt lavere pris, men stadig 5-stjernet og luksus, kan jeg anbefale Park i Split, her ligger prisen ca. på 445,- pr. nat i et delt dobbeltværelse ifølge Trivago.dk.

deal-screenshot

gold