Chokoladebrunch hos Peter Beier

Gavekort til lækker chokoladebrunch hos Peter Beier i København

Du ser denne besked fordi, tilbuddet er udløbet eller fordi prisen har ændret sig markant fra det oprindelige udgangspunkt. Priserne på ferietilbuddene på dette website ændrer sig i forhold til udbuddet, men alle priser er korrekte i dét øjeblik tilbuddet bliver publiceret. Du kan holde dig opdateret med  de nyeste ferietilbud her
fra kr. 149

Elsker I chokolade? Selvfølgelig gør I det! Med dette tilbud kan I forkæle jer selv eller en, I holder med et gavekort til en lækker chokoladebrunch hos Peter Beier i København. Chokoladebrunchen består af en brunch med fokus på “world of chocolate”, så der er masser af gode sager til jer, der elsker chokolade!

Chokoladebrunch hos Peter Beier

Gavekort gælder i to år fra købsdato med en pris fra 149,- pr. person via DuGlemmerDetAldrig.dk. Det er muligt at købe gavekort for op til 5 personer af gangen, så I kan komme afsted alle veninderne.

Hos Peter Beier kan I nyde en super lækker gourmet chokoladeoplevelse med fokus på de gode råvarer og hjemmelavede lækkerier. Hele oplevelsen kan nydes midt i det allermest centrale del af København, tæt ved Rådhuspladsen.

deal-screenshot

deal-chokoladebrunch