fra kr. 119,50

Der er skide skægt i BonBon-Land! Derfor skal I besøge BonBon-Land i efterårsferien hvor der venter en masse uhyggelige oplevelser når der inviteres til Hallohviin. Så hiv familien med på en tur i Danmarks skøreste forlystelsespark, som er fuld af fjollede forlystelser!

BonBon-Land har masser af underholdning for både børn og voksne. De mindste kan få grineflip i Sprutten eller Ormen med mor eller far, mens de lidt større børn tager kørekort i Leofarterne. Hele familien skal naturligvis også en tur gennem kloakken hos Vandrotten! De modigste vovehalse kan få en ordentlig svingtur i Svend Svingarm eller en lynhurtig rutsjetur med Vildsvinet og Hankatten! Husk også at grave efter guld i Cowboy-byen, besøge Henry Hundeprut og tage en vild sejltur i Bæverrafting! I BonBon-Land finder I også en masse grønne områder, hvor I kan nyde vejret og jeres mad og der er selvfølgelig restauranter og isboder i parken, og gem lidt plads til is.

Hallohviin i BonBon-Land

Det er på Travelbird.dk I finder disse billetter til BonBon-Land i efterårsferien.

BonBon-Land inviterer til Hallohviin fra lørdag den 15. oktober. Dette års tema er trolde, og I kan besøge den nye troldelabyrint! Der vil være masser af troldeaktiviteter og overraskelser i parken, og I kan også møde den nye troldemaskot. Det er selvfølgelig også mulighed for at købe og skære græskarlygter samt opleve gys og gru i de to labyrinter Junglens 8 hemmeligheder og Viggos Gyserfest! Der er Hallohviin-åbent d. 15.-22. oktober samt lørdag den 29. oktober fra kl. 10.00-17.00.

bonbonland1

Besøg BonBon-Land i efterårsferien hvor der inviteres til Hallohviin med masser af gys og gru! 

    • Rejseperiode: 15. oktober – 22. oktober + 29. oktober
    • Sted: BonBon-Land, Gartnervej 2 4684 Holme Olstrup
    • Pris: Kun 119,50,- pr. person

 

BEMÆRK! BILLETTEN MED STREGKODE SKAL UDSKRIVES OG MEDBRINGES TIL BONBON-LAND!

deal-screenshot

bonbonlandsnap
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning