fra kr. 129
Du ser denne besked fordi, tilbuddet er udløbet eller fordi prisen har ændret sig markant fra det oprindelige udgangspunkt. Priserne på ferietilbuddene på dette website ændrer sig i forhold til udbuddet, men alle priser er korrekte i dét øjeblik tilbuddet bliver publiceret. Du kan holde dig opdateret med  de nyeste ferietilbud her

Der er skide skægt i BonBon-Land! Så I skal da en tur i BonBon-Land denne sommer. Jeg har derfor fundet dette tilbud, så hele familien kan komme i BonBon-Land på en dato efter eget valg i perioden den 15. august – 27. oktober 2018.

BonBon-Land har masser af underholdning for både børn og voksne. De mindste kan få grineflip i Sprutten eller Ormen med mor eller far, mens de lidt større børn tager kørekort i Leofarterne. Hele familien skal naturligvis også en tur gennem kloakken hos Vandrotten! De modigste vovehalse kan få en ordentlig svingtur i Svend Svingarm eller en lynhurtig rutsjetur med Vildsvinet og Hankatten! Husk også at grave efter guld i Cowboy-byen, besøge Henry Hundeprut og tage en vild sejltur i Bæverrafting! I BonBon-Land finder I også en masse grønne områder, hvor I kan nyde vejret og jeres mad og der er selvfølgelig restauranter og isboder i parken, og gem lidt plads til is.

Entrebilletter til BonBon-Land

Det er på Travelbird.dk, at I finder disse billetter til BonBon-Land. Lige nu kan du spare 32% på en enkeltbillet, der er sat ned til 129 kroner. Læs mere om enkeltbilletten og bestil lige her.

Men vær hurtigt! Der er kun 8 dage tilbage af tilbuddet. Når du har købt, kan du indløse billetten frem til 27. oktober i år. Den perfekte aktivitet i hele familien i efterårsferien.bonbonland1

deal-screenshot

bonbon