Der er skide skægt i BonBon-Land! Så I skal da en tur i BonBon-Land denne sommer. Jeg har derfor fundet dette tilbud, så hele familien kan komme i BonBon-Land på hvilken som helst dato mellem i dag og den 8. juli. Er I et par stykker, der skal afsted, kan I bruge tilbuddet til at spare penge på en helt almindelig enkeltbillet til Bonbon-Land. Er I derimod 4 personer, kan I benytte jer af mit tilbud på en familiebillet. Denne inkluderer 4 entrebilletter samt 4 pizzamenuer med sodavand.

BonBon-Land har masser af underholdning for både børn og voksne. De mindste kan få grineflip i Sprutten eller Ormen med mor eller far, mens de lidt større børn tager kørekort i Leofarterne. Hele familien skal naturligvis også en tur gennem kloakken hos Vandrotten! De modigste vovehalse kan få en ordentlig svingtur i Svend Svingarm eller en lynhurtig rutsjetur med Vildsvinet og Hankatten! Husk også at grave efter guld i Cowboy-byen, besøge Henry Hundeprut og tage en vild sejltur i Bæverrafting! I BonBon-Land finder I også en masse grønne områder, hvor I kan nyde vejret og jeres mad og der er selvfølgelig restauranter og isboder i parken, og gem lidt plads til is.

Entrebilletter til BonBon-Land

Det er på Travelbird.dk, at I finder disse billetter til BonBon-Land. Lige nu kan du spare 32% på en enkeltbillet, der er sat ned til 129 kroner. Læs mere om enkeltbilletten og bestil lige her.

Er I derimod 4 personer, der skal afsted, kan I i stedet købe denne familiebillet. Familiebilletten koster fra 799,- og giver indgang til 4 personer. I får også 4 pizzamenuer med sodavand med i prisen.

Begge slags billetter kan indløses i Bonbon-Land på en valgfri dato fra i dag af og indtil den 8. juli 2018.

bonbonland1

deal-screenshot

bonbon
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning