fra kr. 119,50

Der er skide skægt i BonBon-Land! Derfor skal I besøge BonBon-Land i starten af sæsonen. Dette tilbud på en entre billet til BonBon-land gælder frem til og med 23. juni.

BonBon-Land har masser af underholdning for både børn og voksne. De mindste kan få grineflip i Sprutten eller Ormen med mor eller far, mens de lidt større børn tager kørekort i Leofarterne. Hele familien skal naturligvis også en tur gennem kloakken hos Vandrotten! De modigste vovehalse kan få en ordentlig svingtur i Svend Svingarm eller en lynhurtig rutsjetur med Vildsvinet og Hankatten! Husk også at grave efter guld i Cowboy-byen, besøge Henry Hundeprut og tage en vild sejltur i Bæverrafting! I BonBon-Land finder I også en masse grønne områder, hvor I kan nyde vejret og jeres mad og der er selvfølgelig restauranter og isboder i parken, og gem lidt plads til is.

Entre billet til BonBon-Land

Det er på Travelbird.dk, at I finder disse billetter til BonBon-Land. Prisen er 119,50,-, I sparer altså op til næsten 70 kroner per person. Bemærk at billetten gælder frem til og med 23. juni.

bonbonland1

Tilbud på entre billetter til et besøg BonBon-Land – I sparer op til 70 kroner per person

  • Billetten kan anvendes mellem: 29. april og 23. juni
  • Sted: BonBon-Land, Gartnervej 2 4684 Holme Olstrup
  • Pris: Kun 119,50,- pr. person – i kan spare op til 70 kroner per person!
  • OBS: Bookinggebyr på 20,-
  • OBS: Parkering koster 40,-
  • Medbring billetten printet til Bonbonland

deal-screenshot

Capture1 (1)