fra kr. 649

Har I børn, og savner I sol, sommer og strand?
Så er her den perfekte deal til børnefamilier. Nå ja, og barnlige sjæle eller vandhunde generelt 😉

En times kørsel fra Berlin finder i Tropcial Islands – en spændende forlystelsespark for hele familien. Glæd jer til at udforske et landskab bestående af regnskove, strande og laguner. Og gør det i dejlige, varme 26 grader.

I finder tilbuddet på Travelbird.dkHer kan du se priser, datoer osv. Travelbird skriver om det tropiske eventyrsted:

Under en kæmpe kuppel gemmer Europas største indendørs ferieparadis sig. Tropical Islands er gennemført ned til mindste detalje med en konstant temperatur på 26 grader. Tag en dukkert i det lækre tropiske hav, byg sandslotte langs stranden, nyd en drink i tropebaren, eller kravl alle 27 meter op til toppen af vandrutsjebanen for at tage turen ned i flyvende fart. Tag et spil minigolf, flyv med luftballon under kuplen, eller udforsk regnskoven, der er hjem til omkring 50.000 planter og har et areal på intet mindre end 10.000 m². Afslut dagen med et hyggeligt måltid på en af de mange lækre restauranter i Tropical Islands.

Se flere tilbud til Tropical Island

Badelandet Tropical Islands og ophold på Spreewald Parkhotel

Stedet her er både stort og lækkert, og uden tvivl en favorit for børnefamilier. Derfor har jeg også fundet et tilbud til jer, hvor I kan vælge mellem 2 eller 3 dage. Prisen starter fra 549,- per person, men så bor I også på et firestjernet hotel tæt på Spreewald (som er optaget på UNESCO verdensarvslisten) og det store indendørs badeland, Tropical Islands.

Der er plads op til to voksne per værelse, morgenmad er inkluderet i opholdet, og I får fri adgang til hotellets sauna.

Læs meget mere om Tropical Island

deal-screenshot

tropi
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning