fra kr. 1799

The Blue Man Group har i 25 år fortryllet publikum, med deres fantastiske blanding af musik, kunst, farve og komik. Det er et show der skal opleves, for det er næsten umuligt at beskrive hvordan de 3 mand indsmurt i blå maling, tryllebinder i et fantastisk show. Du har nu også muligheden, for at se showet der har fået anmeldere og publikum, til at lovprise showet så meget at gruppen endda, har fået lavet blå isbjørne i Berlin. Netop Berlin, er stedet du kan se gruppen, der med showet “The Beat of Berlin” siden 2004, har fyldt folk i salen. Måske, hvis du er modig nok, bliver du inkluderet i showet. Uden tvivl det mest originale show, du får set i år

Centralt hotel i Berlin + Billetter til Blue Man Group

Via Travelbird.dk kan du sikre dig denne oplevelse med et pakketilbud, der inkluderer 2-4 overnatninger på et godt beliggende hotel samt et fly tur/retur fra København. Prisen starter fra 1.799,- i perioden mellem oktober og december.

Indlogeringen sker på Hotel ibis Berlin Ostbahnhof, som ligger lige ud til floden Spree ved Berlins østlige banegård. Her skal I bo på et dobbeltværelse, indrettet moderne og lyst, med plads til to voksne.

Blue Man Group Deal

 

deal-screenshot

Capture
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning