Badeferie eller safari i Kenya

Eksempelvis 2 ugers badeferie på et hotel med Kenyas længste pool

  • Hotel Amani Tiwi Beach
  • Stjerner
  • Måltider Morgenmad
p.p. from kr. 9698

Drømmer du om at opleve det bedste af det bedste i Kenya, eksempelvis en strandferie på vilde resorts, eller en safari tur rundt blandt Afrikas vilde dyr. Måske endda en kombination?
Det hele er nu muligt med Bravo Tours. De har i dag startet op for en række tilbud til Kenya, hvor du hurtigt kan spare tusindvis af kroner

Du kan eksempelvis tage på eksotisk badeferie ved Kenyas kyst, hvor du kan nyde solen og varmen. Eller du kan finde et tilbud, hvor d får du 2-7 dage på savannen på en safari, du altid vil mindes! Den dansktalende guide tager dig med til Tsavo i Kenyas sydøstlige hjørne. Her er det muligt at opleve de røde elefanter, stedet er allermest kendt for – elefanterne får den røde farve, fordi de beskytter huden med det røde vulkansand. Foruden elefanterne kan du på denne safari se næsehorn, bøfler, løver, zebraer og mange andre spændende dyr.

Priserne starter fra 9.698,- per person og opefter, alt efter om du vil have safari-oplevelse inkluderet, og hvor mange dage du vil have. Den billigste kombinerede bade. og safariferie fås fra 11.998,-

Spændende safari i Kenya

Med Bravo Tours til Kenya, kan du eksempelvis blive inkluderet på Amani Tiwi Beach Resort, som er beliggende ved Kenyas kyst og tilbyder mange faciliteter. Hotellet kan blandt andet prale af at have Kenyas længste poolområde! 

Ved stranden kan du prøve forskellige vandsportsaktiviteter, hvis du har lyst, og det er også muligt at slappe af på hotellet med forskellige wellnessbehandlinger. Ud for stranden ligger verdens næstlængste koralrev, og du kan sejle ud til koralerne og snorkle – eller hvad med en sejltur i en båd med glasbund, så du kan nyde det flotte syn på den vis?