fra kr. 3569

Her er ferien til alle fans af NFL; Amerikansk fodbold-ferie i London!

I efteråret rykker 3 NFL-kampe til London, og du kan nu sikre dig at blive en af de 90.000 tilskuere, der kommer til at opleve dette fodboldbrag. Tilbuddet giver jer en unik mulighed for at se nogle af NFLs storhold på europæisk grund. Derudover har I 2 overnatninger på et centralt hotel ved Tottenham Court.

Den klassiske amerikanske underholdningssport får flere og flere tilhængere på denne side af Atlanten. Ja, faktisk så mange, at NFL i 2007 besluttede at eksportere hele showet til Wembley Stadium, som normalt er hjemsted for en helt anden slags fodbold. Kampene i London har hvert år været en kæmpe succes, og NFL er nu tilbage for at spille nogle af de afgørende sæsonkampe på britisk grund.

Det er følgende kampe, I kan vælge imellem:

2. oktober: Jacksonville Jaguars vs. Indianapolis Colts på Wembley Stadium

23. oktober: Los Angeles Rams vs. New York Giants på Twickenham Stadium

30. oktober: Cincinnati Bengals vs. Washington Redskins på Wembley Stadium

Travelbird.dk, der udbyder rejsen, skriver om kampene:

“Jacksonville Jaguars skal for fjerde år i træk spille på Wembley, og i år møder de Indianapolis Colts, der spiller deres første kamp i International Series, og de kan se frem til at tage revanche for nederlaget i december sidste år. Senere vender Los Angeles Rams også tilbage til London, hvor de tørner sammen med New York Giants og deres gamle holdkammerat, Janoris Jenkins, på Twickenham Stadium. Sidst i oktober skal Cincinnati Bengals møde Washington Redskins for første gang udenfor USAs grænser på Wembley Stadium. Det kommer ikke til at gå stille for sig!”

Uanset hvilken kamp I køber billet til, så kan I godt begynde at glæde jer!

Amerikansk fodbold-ferie i London

Det er på Travelbird.dk, at du finder dette fantastiske rejsetilbud.

Rejsen inkluderer overnatning på det hyggelige St. Giles Hotel, der ligger i hjertet af London, blot få minutter fra undergrundsstationen Tottenham Court Road. I er tæt på et væld af shoppingmuligheder og seværdigheder. Hvis I har brug for tips og tricks til byen, så har jeg samlet mine bedste guldkorn i artiklen: ‘London – tips til den perfekte weekend‘.

På hotellet finder I 2 restauranter og en elegant loungebar. Derudover kan I (mod betaling) benytte Londons største fitnesscenter, som ligger under hotellet.

Jeres dobbeltværelse er udstyret med fladskærms-TV, faciliteter til at lave te og kaffe, værdiboks, wi-fi (mod gebyr) og eget badeværelse med hårtørrer.

nfl

 

 

 

deal-screenshot

NY
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning