fra kr. 1799

Tag med Sunweb på solferie til Hurghada. Her får du sol og varme for alle pengene! Hvis du rejser den 1. december (altså på lørdag!), kan du komme afsted i 7 dage for bare 1.799,- pr person! Og det er endda med All Inclusive!

Du kan blandt andet tage med på en spændende udflugt til den beskyttede ø Mahmya Island, som er en del af Giftun Island National Park. Øen har kridhvide strande. Der er også mulighed for at tage en tur med til Paradise Island eller Sharm El Naga, der er en bugt uden for Hurghada. Her er smukke koralrev og farverige fisk.

Badeferie i Egypten – afslapning og sol

Du skal bo på The Three Corners Sunny Beach Resort****, som er et populært All Inclusive hotel 13 kilometer fra Hurghada, helt ned til stranden. Hotellets område er smukke haver med plæner, palmer og blomster. Hotellet rummer også et wellnesscenter, to poolområder og flere sportsfaciliteter. Der er også vandrutsjebaner for børnene. The Three Corners Sunny Beach Resort er til både par og familier, og hotellet er for alle, der vil have en afslappende All Inclusive ferie ved stranden.

deal-screenshot

Capture
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning