fra kr. 419

Afslapningsferie. Lyder det tiltrængt, så har jeg her fundet et rigtig godt tilbud til dig. 1, 2 eller 3 overnatninger i dobbeltværelse på ibis Luebeck City i Lübeck inklusiv morgenmad, parkering og 1 dags adgang til Osteee-Therme, et af Tysklands største wellness-centre, med pris fra 419 kroner.

ibis Luebeck City er centralt beliggende i Lübeck i gåafstand til hovedbanegården. Lübeck er en hyggelig og charmende by, der kun ligger 80 kilometer væk fra den danske grænse. I middelalderen var Lübeck en af de vigtigste handelsbyer i det magtfulde Hanseforbund, og den dag i dag er der også masser af shoppingmuligheder i den tyske by. Hver mandag og torsdag holdes marked på Rådhuspladsen, og gågaden, Breite Straße, har et godt tilbud af spændende butikker.

20 kilometer fra hotellet ligger Ostee-Therme ved Østersøens bred. Det 14.000 m² store wellness-område er fyldt med forskellige faciliteter, hvor man kan glemme hverdagens travlhed og slappe af. Nyd roen i den varme saunahave, eller benyt en af wellness-centerets direkte adgang til stranden og hop en tur i Østersøens kolde vand. Der er også et fitness-område, hvor der kan blive brændt energi af, og til børnene er der underholdning i form af vandrutsjebaner.

Afslapning ved Østersøen inkl. morgenmad og dagsbillet til wellness-center

Det er på Travelbird.dk, at du sikrer dig dette tilbud. Udover dagsbillet til wellness-center, så er der også hotel og morgemad med i denne deal. Hotellet, der er en del af tilbuddet, er ibis Lübeck City (4 ud af 5 på TripAdvisor baseret på 431 anmeldelser), og alle de 85 nyrenoverede værelser er med klimaanlæg, fladskærms-TV og gratis wi-fi. De private badeværelser har brusebad, toilet og hårtørrer.

There’s nothing better than a day at the spa

 

 

deal-screenshot

lübeck
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning