fra kr. 759

Afslapning og wellness i Sverige, arhhh! Det er hovedingredienserne i dette tilbud, hvor du kan vælge mellem 2 eller 3 dage på 4-stjernet hotel med morgenmad, adgang til spa-område med swimmingpool og sauna.

Jeres 4-stjernede hotel, Kosta Boda Art Hotel, er beliggende i naturskønne omgivelser i byen Kosta i Småland, Sverige. Kosta er en lille by, der er kendt for sit glaspusteri, der har været aktiv siden 1742, Derfor er der også inkluderet 10 % rabat i Kosta Boda glasbutikken i dette tilbud. I området omkring Kosta er der masser af natur, så I kan se frem til hyggelige gåture i flotte og grønne kulisser. Grönåsens elge- og husdyrspark, der er en af Sveriges største elgparker, ligger også i nærheden af hotellet. Her kan I bl.a. komme på elgsafari og besøge forskellige museer

Og når I ikke nyder naturen, så er i indkvarteret på Kosta Boda Art Hotel, hvor ren afslapning og forkælelse er herskende. Det tager cirka 3,5 time at køre i bil fra København til Kosta.

Afslapning og wellness i Sverige

Det er på Travelbird.dk, at du finder tilbuddet.

Kosta Boda Art Hotel (4,5 ud af 5 på TripAdvisor baseret på 203 anmeldelser), hvor I bliver indkvarteret, åbnede i 2009, og det 4-stjernede hotel er flot dekoreret med smukke glasskulpturer. Her er spa-område med sauna, swimmingpools, træningscenter og en poolbar. I tilbuddet har I adgang til hotellets spa-område med swimmingpool og sauna, og lån af badekåbe og badetøfler

Kosta Boda butikken, hvor I får 10 % rabat, ligger 100 meter fra hotellet. I nærheden er der også en minigolfbane, vandrestier, mulighed for at leje cykler og meget mere. Der er en restaurant tilknyttet hotellet, hvor I kan nyde en god middag. Og hvis I har lyst til at sluttet aftenen af med en drink, så kan I gøre det i en af hotellets barer.

I bor på et lyst dobbeltværelse, der er indrettet med dobbeltseng, lænestole, stort TV, aircondition og forskellige kunst- og designdetaljer. På badeværelset er der bruser eller badekar samt badekåbe og tøfler, der frit kan benyttes under opholdet.

småland1
Kilde: Travelbird.dk

2 el. 3 dage på 4-stjernet hotel, inkl. morgenmad, adgang til spa-område m. swimmingpool og sauna

  • Rejsedato: Muligt at booke fra den 27. marts, 2016 – 31. maj, 2016
  • Rejselængde: 2 eller 3 dage
  • Hotel: Kosta Boda Art Hotel
  • Bedømmelse: 4,5 ud af 5 på TripAdvisor baseret på 203 anmeldelser
  • Beliggenhed: Kosta, Småland, cirka 3,5 time i bil fra København.
  • Pension: Inklusiv morgenmadsbuffet
  • Adgang til hotellets spa-område med swimmingpool og sauna
  • Lån af badekåbe og badetøfler
  • 10% rabat i Kosta Boda glasbutikken
  • Pris: Fra 759,- pr. person

 

 

 

 

 

deal-screenshot

Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning