fra kr. 1339

Pak bilen, tank op på slik-fronten og spænd sikkerhedsselerne, for nu står den på kør-selv-ferie til feriepark i Holland.

Her står oplevelserne i kø: swimmingpool, legeplads, trampoliner, børnezoo, børnediskotek, minigolf, basketballbane, pool, billiard, spilleautomater, tennisbane, bordtennis og bordfodbold. Det er næsten overvældende, men fortvivl ej! For med denne ferie bestemmer I helt selv tempoet.

Ferieparken Resort Arcen ligger i den hollandske provins Limburg, 3 kilometer udenfor Arcen. Den ligger stort set lige på grænsen til Tyskland, så der er rig mulighed for at tage på udflugt. Turen hertil fra den dansk-tyske grænse tager cirka 6 timer.

I ferieparken finder I desuden et supermarked, restaurant, café og snackbar.

Årets familieferie

Det er på Travelbird.dk, at I finder dette tilbud.

I kan vælge mellem 3, 4 eller 7 overnatninger i feriehus til 4, 8 eller 12 personer.

Feriehuset med plads til 4 personer er indrettet med to soveværelser med enkeltsenge og et enkelt badeværelse med bruser. I stuen er der fladskærms-TV med DVD-afspiller og et køkken med køle/fryseskab, Senseo-kaffemaskine, kombiovn og opvaskemaskine. Feriehuset har desuden vaskemaskine og egen have med havemøbler.

8- og 12-personers feriehusene er udstyret med samme faciliteter som 4-personershusene. Husene har to etager og 8-personers husene har tre soveværelser, mens 12-personers husene har seks soveværelser. Der er 2 badeværelser i 8-personers husene og 4 badeværelserne i 12-personers husene. Begge slags huse har egen have med havemøbler.

feriehus

 

 

 

 

deal-screenshot

holland
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning