Specialtilbud

Tropical Islands med hotelophold

1 eller 2 nætter på firestjernet hotel med morgenmad, parkering og entré til badelandet

Har I børn, og savner I sol, sommer og strand? Så er her den perfekte deal til børnefamilier. Nå ja, og barnlige sjæle eller vandhunde generelt 😉 En times kørsel fra Berlin finder i Tropcial Islands – en spændende forlystelsespark for hele familien. Glæd jer til at udforske et landskab bestående af regnskove, strande og laguner. […]

Spadag i København

Inklusiv massage hos Arndal Spa og brunch i The Union Kitchen

Riv en halv eller hel dag ud af kalenderen og forkæl dig selv midt i det travle København. Dét får du nu muligheden for med det gavekort fra DuGlemmerDetAldrig, hvor både brunch hos The Union Kitchen og en spadag hos Arndal Spa er inkluderet. Om du vil starte dagen med brunchplatten hos The Union Kitchen […]

Paradiso Art Hotel Ibiza - Den lyserøde drøm

Bo på unikt lyserødt hotel på Ibiza

Er I også trætte af hoteller som alle ligner hinanden, eller er I bare vilde med lyserød? Lige meget hvad grunden er så skulle I prøve hotel Paradiso Art!

Wellnessdag i Aalborg

Den ultimative forkælelse med bobler, massage, peeling og meget mere

Forkæl en du holder af, tag på venindetur eller bare lad batterierne op med den ultimative wellnessoplevelse midt i Aalborg hos House of Wellness. Dét får du nu muligheden for med det gavekort fra DuGlemmerDetAldrig, hvor både massage, peeling, bodymask og meget mere samt lækkerier er inkluderet i den 120 minutter lange oplevelse. Wellnessdag i […]

Wellness i Nordtyskland

3 dage i luksuriøs suite på 4-stjernet hotel inkl. morgenmad, en middag samt adgang til pool og sauna

Jeg har fundet et spaophold til jer på Travelcircus.de, som helt sikkert vil lade de mentale batterier op. Opholdet er på øen Usedom (cirka 4 timers kørsel fra den dansk-tyske grænse) i Nordtyskland, hvor I kan se frem til nogle dejlige dage. I bor på det flotte, 4-stjernede Kaiser Spa Hotel Zur Post, der ligger […]

Spa i Østjylland

Dagstur til Lübker Golf Resort og Spa i Nimtofte

Nogle gange er tiden og muligheden der måske ikke lige til at hive flere dage ud af kalenderen for at tage på ferie. Men derfor kan behovet og lysten stadig være der til at blive forkælet i hverdagen. Og heldigvis, så er der også rig mulighed for det. Denne gang har jeg fundet noget til […]

Afbudsrejser til Egypten

Billige afbudsrejser til historiske Egypten

Lækre tilbud på afbudsrejser til Egypten i marts. Priserne starter fra 2.296,- Så skynd Jer at booke Jeres rejser før alt er væk!

Giv et rejsegavekort

Årets gaveide: Den perfekte gave til den rejselystne i dit liv

Kender du en, der altid er i gang med at planlægge den næste rejse? Han/hun er lige kommet hjem fra 3 måneders rundrejse i Vietnam, og nu vil de en tur til Island? Eller har konen/datteren/svigermoren altid ønsket sig at tage på safari i Sydafrika? Så skal du læse med her. Fordi det kan jo […]

Rundrejse i Peru

15 eller 19 nætters rundrejse i Peru inkl. morgenmad, fly tur-retur, udflugter og al transport under rejsen

Denne tur til Peru er helt fantastisk! Her får I mulighed for at udforske Perus højdepunkter i mere end en forstand.

Vinferie i Alsace

3 dage i skønne Alsace inkl. hotel, morgenmad med Crèmant d'Alsace, vinsmagning og en 3-retters middag

Vin, natur og afslapning i én skøn kombination. 4 dage i Alsace inkl. hotel, morgenmad, vinsmagning og en 4-retters middag med pris fra 579 kroner.

Flixbus holder fødselsdag - 5 år!

Tilbud kun mellem klokken 16:00 og 21:00

Når forskellige firmaer har fødselsdage, så bliver det som regel fejret med gode tilbud. Og Flixbus er bestemt ingen undtagelse!

Rundrejse på USA's vestkyst i campervan

15 nætters rundrejse på USA's vestkyst i campervan, inkl. fly tur-retur fra København

Gør jer klar til den ultimative rundrejse på USA's vestkyst! Oplev Los Angeles, Grand Canyon, Death Valley og San Francisco når I kører landet tyndt i jeres campervan.

Sommerhus i skolernes sommerferie

Nyd en uges skøn ferie med familien i et luksussommerhus

Det kan være svært at finde et ledigt sommerhus i skolernes sommerferie! Men frygt ej - her har jeg fundet flere forskellige luksussommerhuse til jer, så I kan nyde den danske sommer i hinandens selskab.

Sommerferie i Sommerhus

En uge i lækkert sommerhus i lille Danmark - vælg imellem flere forskellige!

Skal sommerferien i hus? ;) Danmark er skønnest om sommeren, og hvorfor rejse til udlandet, når I kan bruge tid sammen i vores dejlige lille land?

Oplev Harry Potter i London

Hotel, morgenmad, fly samt billet til Warner Bros. Studio Tour

Her er der en rigtig god deal til Harry Potter-fans, som også elsker en storbyferie i London.

Formel 1 i Barcelona

4, 5, 7 eller 14 nætter på 4-stjernet hotel i Lloret de Mar inkl. halvpension, 3 dages billetter til Formel 1 samt fly tur-retur

Hurtige biler, adrenalin og hvinende motorer! Det er hvad I kommer til at opleve når I skal se det legendariske Formel 1 Grand Prix i Spanien.

Kør-selv-ferie til Heide Park i Nordtyskland

Kør-selv-ferie til Heide Park inkl. egen hytte med helpension og adgang til forlystelsesparken

Velkommen til Nordtysklands største forlystelsespark, Heide Park – det oplagte sted for en sjov ferie for hele familien eller alle vennerne!

Gavekort til rejser

Super tilbud på gavekort til rejser fra Travelbird

Har du også svært ved at finde den perfekte julegave? Så er det godt jeg har fundet den til dig. Køb et gavekort og få et ekstra gratis!

2 uger rundrejse i Irland

Direkte fly fra København og inklusiv lejebil med fri km

Irland er et forunderligt land med landskaber, du næsten kun kan drømme om. Grønne enge, barske klipper og hyggelige landsbyer. Fra egn til egn kan omgivelserne og landskabet ændre sig markant.

Black Friday tilbud på rejsetilbehør

Spar mange penge på solbriller, skiudstyr og tasker

At rejse og holde ferie er ikke bare at booke et fly, bestille et hotel og slappe af ved poolen eller piske nedad pisterne. Det handler i høj grad også om at have det rigtige udstyr!

Specialtilbud

Uden for kategori