fra kr. 4316

Du ønsker at opleve en ferie på en af de smukkeste græske øer? Hvor er det heldigt, at jeg her har fundet en ferie, der tager dig til smukke Zakynthos.

Denne ø er den sydligste i Det Ioniske Hav, og …. ja, hovedstaden hedder Zakynthos! Øen har sin egen lufthavn, og der er masser af gode transportmuligher. Byen Agrassi er temmelig rolig, men tavernaerne, barerne og klubberne i Laganas gør op for dette. En af de mest berømte seværdigheder på øen er Blue Caves i den nordlige del af øen – vandet inde i disse huler har en lyseblå farve, og der er bådture hertil, så du kan tage et nærmere kig selv.

På Zakynthos finder du den betagende strand Navagio, hvor du kommer tæt på vraget af en gammel smuglerbåd, der er skyllet op på kysten. Der er masser af bådture på Zakynthos, som du absolut skal prøve – den lille ø Marathonissi (eller Turtle Island), som er meget idyllisk, er værd at besøge, og er let at komme til fra Zakynthos. På det nordligste punkt på øen er den lille landsby Tsilivi, som er et glimrende sted at tage til, hvis du har lyst til en vandretur, hvor du kan opleve ruiner af en gammel venetiansk observationspost – og fantastisk sted at bade! Zakynthos tilbyder en kombination af moderne kultur og fantastiske historie.

Zakynthos i sommerferien

Det er på Momondo.dk, at I finder jeres flybilletter, mens I finder lejlighedshotellet på Trivago.

Lejlighederne ligger i Limni Keri på den sydlige del af øen. Det 30 kvadratmeter store værelse er enten med møbleret balkon eller gårdhave med udsigt mod bjergene. Der er et tekøkken med køleskab og ovn. Derudover har I privat badeværelse. Og jeg vil gerne indrømme, at Lemon Studios ikke vinder nogle priser for deres smukke indretning eller luksuriøse faciliteter. Men Zakynthos er så smuk en ø fuld af oplevelser, at I ikke kommer til at sidde og kede jer på hotellet 😉

Artikelbild_Zakynthos_Schiff (Exemplaar met conflict van MacBook Air van Gerwin 2016-03-08)

 • 1 uge på lejlighedshotel inkl. fly tur-retur
  • Rejseperiode: 29. juli – 5. august, 2016
  • Rejselængde: 1 uge
  • Afgangs lufthavn: København
  • Destination: Zakynthos
  • Hotel: Lemon Studios
  • Beliggenhed: Limni Keri på den sydlige del af øen
  • Pension: Ikke inkluderet
  • Pris: Fra 4316,- pr. person 

 

 

 

deal-screenshot

Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning