fra kr. 4199

Du ønsker at opleve en ferie på en af de smukkeste græske øer? Hvor er det heldigt, at jeg her har fundet en ferie, der tager dig til smukke Zakynthos.

Denne ø er den sydligste i Det Ioniske Hav, og …. ja, hovedstaden hedder Zakynthos! Øen har sin egen lufthavn, og der er masser af gode transportmuligher. Byen Agrassi er temmelig rolig, men tavernaerne, barerne og klubberne i Laganas gør op for dette. En af de mest berømte seværdigheder på øen er Blue Caves i den nordlige del af øen – vandet inde i disse huler har en lyseblå farve, og der er bådture hertil, så du kan tage et nærmere kig selv.

På Zakynthos finder du den betagende strand Navagio, hvor du kommer tæt på vraget af en gammel smuglerbåd, der er skyllet op på kysten. Der er masser af bådture på Zakynthos, som du absolut skal prøve – den lille ø Marathonissi (eller Turtle Island), som er meget idyllisk, er værd at besøge, og er let at komme til fra Zakynthos. På det nordligste punkt på øen er den lille landsby Tsilivi, som er et glimrende sted at tage til, hvis du har lyst til en vandretur, hvor du kan opleve ruiner af en gammel venetiansk observationspost – og fantastisk sted at bade! Zakynthos tilbyder en kombination af moderne kultur og fantastiske historie.

Zakynthos i sommerferien

AarhusCharter.dk, har jeg fundet dette græske ferietilbud til jer for en uges ferie på strandhotel inklusiv morgen mad og fly tur/retur. Der er afgange fra starten af maj og frem til midten af oktober. Priserne starter fra 4.199,-

Indlogeringen sker på det lækre strandhotel Crystal Beach, tæt på Kalamakis centrum. Her får I et dobbeltværelse med enten balkon eller terrasse, mulighed for skrå havudsigt. Alle har aircondition, tv, minikøleskab og badeværelse.

deal-screenshot

Capture
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning