Wellness og afslapning i Leipzig

2 eller 3 dage på hotel inkl. morgenmad og 1 dags adgang til det termisk bad

  • Hotel Hotel ibis Leipzig Nord Ost
  • Måltider No Catering
p.p. from kr. 299

Brug for afslapning og wellness? Så er der det perfekte tilbud her!

I kan se frem til en dejlig miniferie i Leipzig, der er placeret 600 kilometer fra den dansk-tyske grænse, og som både kan prale af skønne wellnessforhold og storbycharme!

Med i prisen får I en dagsentré til det flotte termiske bad Sachsen-Therme. Her venter mere end 18.000 m² med pools, saunaer og oplevelsesbade! Resten af tiden kan I bruge på at udforske spændende og smukke Leipzig – tag på kunstmuseum, lær om byens historie og hyg jer med en kop kaffe eller en god frokost på en af byens mange caféer.

Denne ferie er den perfekte mniferie i efteråret, når man har brug for lidt ekstra velvære. Og om det er en tur med din søster, venindetid eller romantisk kæresteferie, du leder efter, så er wellness og afslapning i Leipzig svaret.

Wellness og afslapning i Leipzig

Skynd jer ind på Travelbird, hvor denne ferie kan bookes.

I bor på ibis Leipzig Nord Ost, der ligger i udkanten af Leipzig og i byens nordøstlige ende. Hotellet råder over en morgenmadsrestaurant, en bistro og et internethjørne. Det tager ca. et kvarter at nå bymidten med bil eller ca. 25 minutter med offentlig transport.

I kan vælge mellem 1 eller 2 overnatninger i dobbeltværelse (maks. 2 voksne, 1 barn 0-11 og 1 baby 0-1 år). De moderne dobbeltværelser er simpelt indrettet med en dobbeltseng, fladskærms-TV, skrivebord og privat badeværelse med bruser og hårtørrer.

leipzig

 

 

 

deal-screenshot

leipzig-1