Wellness i Tyskland

Tag på ferie i Tyskland - 3, 4 eller 5 dage med all-inclusive og wellness

  • Hotel Fair Resort Sport- & Wellnesshotel
  • Stjerner
  • Måltider Alt Inklusiv
p.p. from kr. 919

Kender du én, som trænger til at blive forkælet? Med denne fantastiske deal fra TravelBirdkan du invitere eksempelvis din kæreste, mor, søster eller veninde på miniferie med masser af wellness i Tyskland, nærmere bestemt Jena, som ligger omtrent midt i Tyskland mellem Kassel og Leipzig. I området venter der jer både skønne naturoplevelser samt kulturelle attraktioner, og mange interessepunkter kan I let køre til i bil. Tilbuddet inkluderer fri brug af sporvogne og busser i Jena, så lokalområdet kan nemt og gratis udforskes!

Skøn wellness i Tyskland

Udover den dejlige wellnessafdeling på Fair Resort Sport- & Wellnesshotel har I også fri adgang til fitness. I hotellets wellness-område er der swimmingpool, sauna, udestue og valdfald. Derudover er dette ophold med all-inclusive, så I bliver yderligere forkælet med både morgenmad, frokost og aftensmad samt drikkevarer ad libitum.

Der er masser af datoer at vælge imellem til denne deal, så I kan sagtens finde en dato, der passer jer. Så er der kun tilbage at beslutte, hvor mange dage I gerne vil hygge med wellness i Tyskland.

Du kan finde andre gode tilbud på billige spaophold og wellness rundt om i verden på min tilbudsside “Spaophold – Holidayguru.dk

deal-screenshot

jena-deal