fra kr. 2326

Lyst til en weekendtur til Paris – en af de mest populære og romantiske hovedstæder i Europa?

Lige nu kan du sikre dig hotelovernatning på Paris Marriott Rive Gauche Hotel & Conference Center (80 ud af 100 på Trivago Rating Index), der  ligger i kvarteret Montparnasse, tæt på Paris’ katakomber, Notre Dame Cathedral og Pantheon. Opholdet er i denne weekend, 25. marts – 27. marts, og I flyver fra København til den franske hovedstad.

Paris byder på et hav af oplevelser og seværdigheder. Der er noget for enhver smag, og det er umuligt at nå det hele på en enkelt miniferie. Men Paris er også en af de byer, du vil tilbage til igen, det lover jeg dig. Historiske seværdigheder, kulinariske oplevelser og et skønt natteliv – Paris har det hele!

Hvis du vil læse mere om den franske hovedstad og få tips til, hvad du skal lave og se i byen, så tjek “Paris: Tips til weekendtur til kærlighedens by“.

Weekendtur til Paris

Det er på Expedia.dk, du finder weekend-tilbuddet.

I kommer til at bo på Paris Marriott Rive Gauche Hotel & Conference Center (80 ud af 100 på Trivago Rating Index), der er placeret tæt på Paris’ katakomber og Notre Dame Cathedral.

Hotellet tilbyder bl.a. på følgende faciliteter: restaurant, fitnessrum,  bar/lounge og restaurant. I bliver indkvarteret på et 22 kvadratmeter stort værelse med udsigt til byen. Værelset er indrettet med en kingsize-seng eller to enkeltsenge, kaffe-/temaskine, minibar, aircondition, tv og wi-fi. Derudover har I privat badeværelse med badekar eller bruser, gratis toiletartikler og hårtørrer.

Paris Aerial View iStock_000049063348_Large

 

 

 

deal-screenshot

Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning