fra kr. 1985

Barcelona er en yderst populær rejsedestination, og det forstår man godt! Byen har en unik blanding af storby og strand-charme.  Maden og de mange attraktioner i byen er med til at gøre Barcelona helt speciel, og hvis du ikke har besøgt storbyen før, så vil jeg på det kraftigste anbefale, at du pakker din kuffert lige nu!

Overalt ser man fantastisk smukke bygninger af arkitekten Antoni Gaudi. Læg vejen forbi Sagrada Familia – kirken, der er et af Gaudís mest kendte bygningsværker, tårner sig op midt i Barcelona. Parc Güell er endnu et af Gaudis værker, og den berømte park er med på UNESCO’s verdensarvsliste. Her kan du opleve arkitektens organiske arkitektur og samtidig nyde udsigten over Barcelona og Middelhavet.

Weekendtur til Barcelona i juni

Expedia finder du et tilbud, der både inkluderer fly tur-retur fra København til Barcelona samt overnatning på dejligt hotel i den spanske by. I bliver indkvarteret på New Hotel Colon (3,5 ud af 5 på TripAdvisor baseret på 40 anmeldelser) på dobbeltværelse, der enten er indrettet med dobbeltseng eller 2 enkeltsenge. Derudover er der bl.a. grais wi-fi, tv, rooomservice, minibar, mørklægningsgardiner, privat badeværelse med badekar eller bruser og pengeskab.

Hotellet ligger tæt på stranden, kun 10 km fra Caldes d’Estrac, Spanien, Montanya Park og Thermal Baths of Caldes d’Estrac.

 
9542012_77_y
Kilde: Expedia.dk

 

deal-screenshot

barcelona
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning