fra kr. 1116

Gider I ikke charterrejser til sommer og er budgettet heller ikke til en større rundrejse? Så er en weekend i London måske sagen? Her er der masser af opleve, også selvom man kommer for tredje eller fjerde gang. Eksempelvis nogle af verdens bedste musicalsThe West End eller shoppingture på fashionable Oxford Street. Der er altid noget at tage sig til i London, også ting der måske ikke er så kendte. Churchill War Rooms er et fantastisk museum dedikeret til anden verdenskrig, og det ligger i Churchills kommandocentral under krigen på King Charles Street. The Wallace Collection er en utrolig kunstsamling på Manchester Square med både porcelæn, tegninger og malerier. Og det anderledes Camden Lock Market, hvor du finder alle mulige mærkelige og oftest ubrugelige ting. Perfekt til et par timers sjov og ballade!

Weekend i London på 4 stjernet hotel inkl. fly tur/retur fra København

Momondo.dk har de lige nu nogle gode tilbud, hvis du vil besøge en storby henover weekenden sommeren. For eksempel denne deal til London, og jeg har valgt at kombinere flybilletterne med hotelophold på det centrale og fede hostel, Generator London tæt på Russel Square, hvor I også kan finde den nærmeste metrostation, der hurtigt tager jeg helt ind til hjertet af London.

Det trestjernet hostel finder du lige her på Trivago.dk, her kan I nok godt forvente at finde unge mennesker, som er kommet for at feste og have det sjovt. Se bare billederne herunder

 

I kan naturligvis også rejse på andre tidspunkter eller i kortere og længere tid, med det forbehold at prisen ændrer sig.

Er du på udkig efter en anden spændende og billig rejse til England? Se vores tilbudsside “Rejser til England – Holidayguru.dk

deal-screenshot

Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning