London er den perfekte by til en kort weekendtur. Om det er for at se verdens bedste musicalsThe West End eller tage på shoppingture på fashionable Oxford Street. Der er altid noget at tage sig til i London, også ting der måske ikke er så kendte. Churchill War Rooms er et fantastisk museum dedikeret til anden verdenskrig, og det ligger i Churchills kommandocentral under krigen på King Charles Street. The Wallace Collection er en utrolig kunstsamling på Manchester Square med både porcelæn, tegninger og malerier. Og det anderledes Camden Lock Market, hvor du finder alle mulige mærkelige og oftest ubrugelige ting. Perfekt til et par timers sjov og ballade!

Weekend i London på 4 stjernet hotel inkl. fly tur/retur fra København

Momondo.dk har de lige nu nogle gode tilbud, hvis du vil besøge en storby henover weekenden. For eksempel denne deal til London, og jeg har valgt at kombinere flybilletterne med hotelophold på DoubleTree by Hilton London – Heathrow Airport, et 4-stjernet hotel placeret perfekt ved siden af den store lufthavn. Hotellet finder du lige her på Trivago.dk. Den offentligt transport kan nemt tage jer ind til Londons travle og spændende centrum, så I kan nyde en weekend i London.

Fleet street in the City of London

Er du på udkig efter en anden spændende og billig rejse til England? Se vores tilbudsside “Rejser til England – Holidayguru.dk

deal-screenshot

Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning