fra kr. 1428

Berlin – Ich liebe dich! I den tyske hovedstad står oplevelserne i kø og venter på dig. Der sker altid noget i Berlin, så det er ikke overraskende, at den tyske hovedstad er en af de mest populære storbyer i Europa at rejse til. Uanset om du tager afsted for at opleve historiske seværdigheder, det vilde natteliv eller shoppe, så er en weekendtur til Berlin en god ide.

Jeg har sammensat en rejse til dig, så du kan tager på weekendtur til Berlin i juni for bare 1428,- pr. person. Rejsen inkluderer fly tur-retur fra København og overnatning på Mercure Hotel MOA, der ligger i bydelen Tiergarten i Berlin.

Da der er en masse ting at opleve og opdage i Berlin, har jeg samlet nogle tips, der sikrer fantastiske dage i byen. Med disse kan du både se de vigtigste seværdigheder og nyde byens stemning. Se dem i artiklen: ‘Berlin – tips til den perfekte weekend i den tyske hovedstad‘.

Weekendtur til Berlin i juni

Du finder flybilletter til Berlin på Momondo.dk. Jeg har fundet et hotel til dig på TrivagoMercure Hotel MOA Berlin (4,5 ud af 5 på TripAdvisor baseret på 1313 anmeldelser) er et 4-stjernede designhotel, der er beliggende i bydelen Tiergarten i Berlin. Metrostationen Birkenstraße ligger 200 meter derfra.

Jeres værelse er indrettet med aircondition, te- og kaffefaciliteter samt fladskærms-tv. Derudover har I eget badeværelse, gratis wi-fi og sikkerhedsboks.

Hotellet ligger i en historisk bygning, der tidligere husede et bageri. Der ligger adskillige restauranter, caféer og butikker i nærheden, og blot to metrostop herfra finder I Berlin Zoo og tre stop fra ligger shoppinggaden Kurfürstendamm.

Dette hotel er den perfekte base for en skøn weekendtur til Berlin. Se billeder af Mercure Hotel MOA Berlin på Trivago.

Berlin Germany Shutterstock 319406858

 

 

 

 

 

deal-screenshot

Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning