fra kr. 2279

Skal den stå på lange sandstrande, sodavandsis og lune sommerafter, så er Costa Brava et rigtig godt valg. Par flokkes til dette ferieparadis langs den spanske kyst. Og det kan I også gøre med dette tilbud på en voksenferie på Costa Brava med Sunweb!

Her kan I udforske mystiske huler og stejle klipper, hygge ved stranden eller gå på opdagelse i små, maleriske fiskerbyer. Skal den derimod stå på afslapning og solbadning, kan I dase på gyldne strande eller ved swimmingpools. Slut dagen af med sangria og tapas på en af områdets mange restauranter.

Voksenferie på Costa Brava – Slap af med en du elsker

Bondia Augusta Club Hotel & Spa er et hyggeligt voksenhotel beliggende et stenkast fra Lloret de Mars farverige centrum. Her har du byens mange restauranter, forretninger og ikke mindst det livlige natteliv lige ved hånden. Vil du tilbringe de lune feriedage ved stranden, kan denne nås på ca. 10 minutter til fods. På Bondia Augusta Club Hotel & Spa indkvarteres du i moderne værelser, som er indrettet med en række hyggelige detaljer. Foretrækker du at tilbringe dagen ved poolen frem for stranden, har Bondia Augusta Club et dejligt poolområde med en lille solterrasse, hvor du kan slappe af på en solseng eller i de behagelige loungemøbler.  I hotellets spa center kan du lade dig forkæle med et besøg i tyrkisk bad eller en svømmetur i den opvarmede indendørs pool, eller du kan bestille en omgang massage (mod betaling). Bondia Augusta Club er et rigtig godt valg for en voksenferie på Costa Brava.

deal-screenshot

deal costa brava
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning