fra kr. 4719

Her er der tale om en afslappende voksenferie på Mallorca, hvor tosomheden er i fokus. Hvis du foretrækker at holde ferie uden børn, så er denne ferie, der indkvarterer jer på lækkert voksenhotel (hvor aldersgrænsen er 16 år), lige i skabet!

Hotel H10 Blue Mar er beliggende ned til stranden i den lille kystby Camp de Mar på Mallorca. Her kan I se frem til en afslappende ferie uden børn og i fredelige og smukke omgivelser. Hotellet råder over et skønt poolområde med en dejlig solterrasse, hvor I kan nyde udsigten over havet. Der hersker en indbydende atmosfære, som både afspejles i de smagfuldt indrettede værelser og de pæne fællesområder. Sunweb, der står bag rejsen, anbefaler Hotel H10 Blue Mar “til voksne, som ønsker en afslappende ferie uden børn”.

Voksenferie på Mallorca

Det er på Sunweb.dk, at I finder denne voksenferie.
I kan benytte jer af tilbudet i september og oktober i år. Og om I vil rejse i fire dage eller helt op til tre uger, afgør I helt selv. Der er flyafgange fra både København, Billund og Aalborg med dette tilbud.

Der er flere forskellige værelse på Hotel H10 Blue Mar. Lige fra enkeltværelse til større junior suites med plads op til tre personer. Alle værelser har enten en balkon eller terrasse med møbler samt en kaffemaskine og air condition.

 

deal-screenshot

Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning