fra kr. 6129

På vulkanøen Gran Canaria finder I alt, hvad hjertet begærer – her er både skønne strande, storslået natur og historiske seværdigheder. Der er en grund til, at den kanariske øgruppe bliver kaldt for lyksalighedernes øer. Danskerne har kastet deres kærlighed på øerne, og Gran Canaria er den foretrukne. Og det er slet ikke så mærkeligt! På den lille ø finder I fantastisk hver året rundt, og øen byder velkommen med masser af spansk gæstfrihed. Her kan I både slappe af eller holde aktiv ferie med vandreture og golf.

Denne gang har jeg fundet et tilbud på en voksenferie på Gran Canaria til jer. Det vil sige, at minimumsalderen for gæster er 17 år på dette hotel.

Voksenferie på Gran Canaria

Det er på Sunweb.dk, I finder denne rejse. Hotellet tilhører Sunwebs hotelkategori “excellent”, en kategori kun yderst luksuriøse hoteller kommer i. Faktisk er hotellet, ifølge Tripadvisor, det 3. bedste hotel i Playa del Inglés.

I bor på Hotel Bohemia Suites & Spa*****, der ligger tæt ved centrum af Playa del Ingles. Her på hotellet kan I fx slappe af ved poolen, i den smukke palmehave, besøge det 600 m2 store thailandsk inspirerede spacenter eller nyde en cocktail og udsigten over sanddynerne ved Maspalomas-ørkenen. Få meter fra hoteller er der en dejlig sandstrand, og samtidig kan I nå byens byens mange butikker, barer og diskoteker på gåben.

Jeres ophold her inkluderer morgenmad, men under booking kan I opgradere til halvpension.

Under bookingen af rejsen kan I desuden vælge mellem flere forskellige værelser, både med og uden havudsigt. Alle værelser har dog egen møbleret balkon.

deal-screenshot