fra kr. 5389

På vulkanøen Gran Canaria finder I alt, hvad hjertet begærer – her er både skønne strande, storslået natur og historiske seværdigheder. Der er en grund til, at den kanariske øgruppe bliver kaldt for lyksalighedernes øer. Danskerne har kastet deres kærlighed på øerne, og Gran Canaria er den foretrukne. Og det er slet ikke så mærkeligt! På den lille ø finder I forår året rundt, eller det der svarer til dansk sommer, og øen byder velkommen med masser af spansk gæstfrihed. Her kan I både slappe af eller holde aktiv ferie med vandreture og golf.

Denne gang har jeg fundet et tilbud på en voksenferie på Gran Canaria til jer. Det vil sige, til et hotel hvor minimumsalderen for gæsterne er 17 år.

Voksenferie på Gran Canaria

Det er på Sunweb.dk, I finder denne rejse.

I bor på Hotel Labranda Marieta – et moderne voksenhotel, hvor I kan nyde en dejlig ferie tæt ved centrum af Playa del Ingles. Hotellet har et dejligt poolområde, hvor I kan nyde solen og en kølig drink fra poolbaren, og på hotellets tagterrasse finder I to mindre swimmingpools. Få meter fra hoteller er der en dejlig sandstrand, og samtidig kan I nå byens byens mange butikker, barer og diskoteker på gåben.

I kan også frit benytte jer af hotellets fitnesscenter eller spille billiard og bordtennis.
Under bookingen af rejsen kan I vælge mellem flere forskellige værelser, både med og uden havudsigt. Alle værelser har dog enten en balkon eller terrasse.

deal-screenshot

Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning