Voksenferie med 5* på Kreta

En uges luksus uden børn - men med 5*, fly t/r, transfer og morgenmad på Kreta

Du ser denne besked fordi, tilbuddet er udløbet eller fordi prisen har ændret sig markant fra det oprindelige udgangspunkt. Priserne på ferietilbuddene på dette website ændrer sig i forhold til udbuddet, men alle priser er korrekte i dét øjeblik tilbuddet bliver publiceret. Du kan holde dig opdateret med  de nyeste ferietilbud her
fra kr. 5759

Kreta er ikke bare Grækenlands største ø. Kreta er også en af de mest populære feriedestinationer – især om sommeren.  Jeg er selv rigtig glad for at holde ferie på Kreta og har gjort det op til flere gange. Men nogen gange kan de mange børnefamilier godt blive lidt for meget. Så derfor har jeg fundet dette lækre voksenhotel med 5* med Sunweb!

Voksenferie med 5* på Kreta

Royal Marmin Bay Boutique & Art Hotel er et luksus voksenhotel i dejlige omgivelser og tæt på en smuk sandstrand. Hotellet har derfor også en helt fantastisk udsigt over havet. Hotellet har en mindre pool – men ligger dog lige ud til stranden. Eller hvis I skal være ekstra lækre – så besøg hotellets wellness center, hvor I kan nyde en omgang Hamam eller en massage (mod betaling).

deal-screenshot

Capture