fra kr. 2079

Det er på høje tid at få booket årets sommerferie eller måske tænke på solen og varmen til efteråret? Denne klassiske ferie til Spanien, som jeg har fundet på TravelBird.dk, er et glimrende bud.

I Benidorm finder I alt det, som man forbinder med sommerferie. Nyd Costa Blancas smukke strande, der strækker sig over ikke mindre en syv km. Her er masser af vandsport for både store og små. Prøv for eksempel dykning, havkajak og vandski.

Inde i byen finder I spændende restauranter og cafeer, som byder på traditionelle spanske retter – ingen ferie i Spanien uden en god omgang paella! I finder også forskellige hyggelige butikker, hvis indkøbstrangen skal stilles. Tag børnene med i dyreparken Mundo Mar, hvor man kan se delfiner, søløver og eksotiske fugle. Jeg vil også anbefale at tage til Benidorms gamle bydel, hvor gamle kirker og traditionelle hvidskurede huse danner en hyggeligt atmosfære.

Viva España! Sommerferie i Benidorm

I bor på Poseidon Resort, beliggende 500 m fra Playa de Levante, som er en af Costa Blancas bedste strande. Hotellets poolområde består af to pools, hvoraf den ene er opvarmet i vinterhalvåret. Det børnevenlige hotel sørger for masser af underholdning for både små og store i løbet af ugen. Det er også muligt at booke forskellige aktiviteter i løbet af ugen. Derudover er der bordfodbold og billiard. I bor på rummelige værelser med plads til op til fire personer. Det er udstyret med altan, eget bad og toilet samt aircondition og WiFi. Skynd jeg at booke denne skønne ferie!

deal-screenshot

Capture
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning