Vintersol på Malta

Lang weekend i december på et lækkert 4*resort inkl fly t/r fra Kbh

  • Hotel Hotel Porto Azzuro
  • Luftfartsselskab Unknown
  • Måltider No Catering
p.p. from kr. 1089

Malta er et af de mindste lande i verden og består af syv småøer. Dog er det kun to de to største øer, Malta og Gozo, som er tætbefolkede. Det er førstnævnte ø, at denne rejse går til.

På Malta kan I glæde jer til milde temperaturer og mange solskinsdage. Her er masser af oplevelser for de historieinteresserede, men hvis I hellere vil slappe af og tage til stranden, så kan I også det. Havtemperaturet er på cirka 20 grader i december og lufttemperaturen ligger i samme leje. Du kan forvente omkring fem solskinstimer per dag.
Det er jo som en almindelig dansk sommerdag – hvis vi lige ser bort fra den ekstreme sommer i år 🙂

Vintersol på Malta i en lang weekend

I denne deal har jeg taget udgangspunkt i et sæt billige tur/retur flybilletter fra København til Malta. På min fly finder har jeg fundet dem til 754,- pr. person fra 7. – 12. december.

Men nu kommer det bedste næsten. Jeg har nemlig også fundet et rigtigt lækkert 4*resort ved Ramla Bay, den nordlige del af Malta ved byen Mellieha. Ramla Bay Resort ligger lige ud til vandet med udsigt fra alle værelser. Indlogeringen sker i et dobbeltværelse fra 223,- pr. nat i et delt dobbeltværelse.
På hotellet kan du nyde godt af et stort og flot poolområde samt spafaciliteter. Se bare billederne herunder:

deal-screenshot