Vinterferie i Thailand

Nyd en vinterferie i Thailand i Khao Lak inkl fly t/r, hotel og morgenmadsbuffet

  • Hotel Palm Galleria Resort
p.p. from kr. 3744

Vinterferie i Thailand – det er altså ikke en dum ide! Her har jeg fundet et tilbud, som tager jer til Khao Lak, der er en flere kilometer lang strand lige nord for Phuket. Det er det perfekte rejsemål for alle, som ønsker en rolig og afslappende ferie.

For der er nemlig tid til at slappe af i Khao Lak. Der er altid god plads på stranden, og hvis du har brug for at få rørt benene, så er en hyggelig gåtur langs vandet eller ad de små veje oplagt. Og hvis du har lyst til flere oplevelser, så er der også rig mulighed for at tage på udflugt og se lidt mere af Thailand. Tag f.eks. en bådtur ud fra Khao Lak, hvor I kan komme ud at snorkle eller dykke og opleve det fascinerede liv under havets overflade. Eller hvad med en tur til et af områdets naturskønne vandfald? Der er masser at give sig til!

Vinterferie i Thailand

Jeg har fundet jeres ferie på Travelmarket.dk.

I kommer til at bo på Palm Galleria, der er et hyggeligt hotel i afslappende omgivelser uden for Khao Lak. Opholdet er inklusiv morgenmadsbuffet, så I er klar til feriedagene. På hotellet er der udendørs pool, men i er heller ikke langt fra de smukke strande. Den dylliske Pakarang Beach, ikke badevenlig dog, bor I lige ved, og derudover er der de badevenlige strande Khuk Kak Beach og White Sand Beach i nærheden. 

 

 

deal-screenshot

Skaermbillede-2018-11-18-kl.-09.36.46