Vinterferie i Egypten med all inclusive

Vinterferie på luksushotel med vandland i ekslusive El Gouna m. all inclusive, fly t/r og transfer

  • Hotel Hotel Three Corners Rihana Resort & Rihana Inn
  • Stjerner
  • Måltider Alt Inklusiv
p.p. from kr. 2795

Er du ikke til skiferie og snevejr? Så tag til varmere himmelstrøg og book denne ferie til Egypten, som jeg har fundet på Sunweb.dk!

Dit hotel ligger i ferieparadiset El Gouna, som på blot 20 år har udviklet sig fra, bare at være en del af ørkenen, til at være ekslusiv feriedestination, hvor intet er overladt til tilfældighederne. Byens lystbådehavn Abu Tig Marina er bestemt et besøg værd i løbet af ferien, hvor man kan opleve havnens luksuriøse yachts, som vil imponere de fleste. I Abu Tig Marina finder du også byens bedste restauranter og mondæne forretninger, som bestemt bærer præg af, at byen i sin tid blev grundlagt af en egyptisk milliardær og i dag tiltrækker gæster med penge på lommen.

Læs også: Hvordan er vejret i Egypten?

Vinterferie i Egypten med all inclusive

Du bor på Hotel Three Corners Rihana Resort & Rihana Inn****som er to familievenlige hoteller, smeltet sammen i ét skønt feriested, tæt på stranden og med gode faciliteter for både børn og voksne. Hotellet råder over hele fem swimmingpools, med vandrutsjebaner og en splash-park for de yngste. Hvis du vil være aktive i løbet af ferien, er her mulighed for at dyrke forskellige former for sport, samt at leje cykler og køre på opdagelse i det eksklusive område. Du bor på lækre værelser der alle er indrettede med bl.a. balkon eller terrasse, badeværelse og aircondition.

deal-screenshot

Capture