fra kr. 4839

Oplev smukke Evia i det græske øhav. Forestil dig små, maleriske landsbyer, olivenlunde og hvide sandstrande… Dét er Evia!

Jeg har fundet en virkelig lækker ferie på Travelbird.dk, hvor tilbuddet består af enten 7, 9 eller 14 nætter på et 5-stjernet resort lige ned til vandet inkl. halvpension bestående af en lækker morgenbuffet samt en aftenbuffet hver dag med de bedste græske specialiteter. Derudover er fly fra enten København eller Hamborg inkluderet, og I bliver også kørt fra lufthavnen til hotellet ved ankomst og retur, når I skal flyve hjem igen. Lyder det ikke himmelsk? 😉

Ferie på Evia

I bliver indkvarteret på Negroponte Resort, hvor I kan vælge at bo på dobbeltværelse eller familieværelse. Hotellet ligger lige ned til det blå hav og har også et lækkert poolområde, I kan nyde. Skulle I have lyst til at holde formen på ferien, kan I nyde godt af den fri afbenyttelse af tennisbane og fitnessrum – men er I mere til ren afslapning, kan I bare gøre brug af de gratis badehåndklæder, liggestole og parasoller ved poolen og på stranden.

De luksuriøse værelser er indrettet med blød dobbeltseng, TV, pengeskab, minibar, altan samt privat badeværelse.

Ferien på Evia kan bookes fra sidst i november i år og frem til midten af oktober næste år.

 

deal-screenshot

evia
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning