Vandreferie i Bergen

5 nætters vandreferie i Bergen med fly og ferielejlighed

  • Luftfartsselskab Norwegian Air Shuttle
  • Måltider No Catering
p.p. from kr. 2189

Bergen er den næststørste by i Norge, og dens vigtige placering på kysten giver byen et unikt klima og byliv. Bergen ligger på flere småøer i “Byfjorden” og er et fantastisk syn fra næsten alle vinkler. Den bedste udsigt får du dog fra bjerget Fløyen. Tag vandrestøvlerne på, og du skal blive belønnet med en fantastisk udsigt, når du når til tops. Du kan også blive i byen og gå ned ad Bryggen, Bergens havnefront, der vrimler med små hyggelige butikker. Bergens havnefront er faktisk blevet indlemmet på UNESCOs verdensarvsliste for sin skønhed. Er du mere til kultur og museer? Så er Det Hanseatiske Museum og Schøtstuene en spændende tur, rundt i Bergens historie som by i Hansaforbundet.

Vandreferie i Bergen

Flybilletter til Bergen

Dette tilbud tager udgangspunkt i, at du rejser fra 6.-11. marts 2019, men der faktisk mange billige afrejsedatoer i marts at vælge imellem. Det er Norwegian der flyver ruten, der er direkte og tager lige under halvanden time. Du kan læse mere om flybilletterne  til Bergen og bestille her. I skrivende stund koster flybilletterne fra 488,- pr. returbillet. Men skynd dig at bestille, fordi prisen på flybilletter ændrer sig hele tiden – og oftest kun til det dyrere.

Ferielejlighed i Bergen

Lejligheden du skal bo i, har jeg fundet på udlejningshjemmesiden AirBnB. Lejligheden ligger centralt i Bergens gamle bydel, der er kendt for traditionelle træhuse. Her er du tæt på alle Bergens seværdigheder. Lejligheden har en charmerende, rå indretning med masser af personlighed.

Lejligheden har 1 dobbeltseng og plads til 2 gæster. Her har du desuden eget badeværelse og køkken – så kan du eventuelt spare penge ved at forberede nogle af dine måltider selv. Lejligheden er en 1-værelses kælderlejlighed.

Bestil lejligheden i Bergen.

deal-screenshot