En uges ferie i Abruzzo

Centralt trestjernet hotel i Pescara, inkl. fly tur/retur

  • Hotel Best Western Duca D\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'Aosta
  • Stjerner
  • Luftfartsselskab Ryanair
  • Måltider No Catering
p.p. from kr. 2412

Har I lige en uge fri sidst i august og starten af september? Eksempelvis før I starter på uni igen? Så har jeg her et ganske fornuftigt ferietilbud til. Vi snakker en uges ferie i Abruzzo-regionen i det østlige Italien ved den skønne kystby, Pescara.

Her på Trivago.dk har jeg fundet et fint og meget centralt 3-stjernet hostel til jer, hvor I kan overnatte fra bare 427,- pr. nat i et dobbeltværelse, hvis I rejser eksempelvis mellem 26. august og 2. september. I denne periode kan I også få et fly tur/retur fra København, uden mellemlandinger, til en overskuelig pris – nemlig fra 917, se her på Momondo.dk. Alt i alt en uges ferie Abruzzo fra bare 2.412,- pr. person, hvis I er to der rejser sammen.

En uges ferie i Abruzzo på et central hotel

Det er det trestjernet Best Western Duca D’Aosta, som ligger lige midt i byen tæt på floden Aterno, byens absolutte kerne, stranden og hovedbanegården. Meget bedre placering for et hotel i Pescare får I næsten ikke. Hotellet er fin, enkelt og simpelt. Ikke noget overdådigt luksus, men bestemt heller ikke noget uhumsk. Og så er der en lækker tagterrasse, hvor I kan nyde et måltid eller en drink med den fantastiske udsigt over byen.

Alle værelserne her haf WiFi, air condition og satelit tv. I har også mulighed for at leje cykler, så I nemt kan komme rundt omkring i byen.

deal-screenshot