fra kr. 1359

På en storbyferie i London, er der så noget mere ikonisk end at bo lige ved et af byens absolutte varetegn? Det giver jeg dig muligheden for nu. Tower Hotel i London ligger, som du nok har gættet, nærmest i forlængelse af Tower Bridge – den gamle vippebro fra 1894.

Med dette tilbud, som jeg har fundet på Travelbird, kan i vælge mellem 2, 3 og 4 nætter inkl. morgenmad og fly tur/retur fra enten Aarhus, Aalborg, Billund eller København. Prisen starter fra 1.189.- per person.

Tower Hotel i London med morgenmad og fly tur/retur

Efter I har spist jeres morgenmad på Tower Hotel i London, så kan I da spadserede få skridt ned til Themsens bred og springe på en ‘river bus’, som i løbet af en halv time kan tage jer til både Big Ben, Westminister Abbey og London Eye.

Hvis I er heldige kan I måske endda få udsigt fra værelset til at se Tower Bridge, når den hæves. Dette sker kun cirka 100 gange om året. I kan naturligvis også komme op i tårnene på Tower Bridge, her er der installeret et glasgulv i dag, så man kan se broen fra en helt ny vinkel.

Men der er også meget andet at lave på en storbyferie i London. Du kan få tips og inspiration i min artikel “London tips til den perfekte weekend

deal-screenshot

deal London