Påskeferie på Gran Canaria

En uges påskeferie inkl. fly, transport og ferielejlighed i Puerto Rico

Du ser denne besked fordi, tilbuddet er udløbet eller fordi prisen har ændret sig markant fra det oprindelige udgangspunkt. Priserne på ferietilbuddene på dette website ændrer sig i forhold til udbuddet, men alle priser er korrekte i dét øjeblik tilbuddet bliver publiceret. Du kan holde dig opdateret med  de nyeste ferietilbud her
  • Hotel Caribe ll
  • Stjerner
  • Luftfartsselskab Norwegian
  • Måltider No Catering
p.p. from kr. 5998

Går I rundt og drømmer om Gran Canaria i påsken, så skal I bare læse videre! Jeg har nemlig fundet et tilbud på SunTours.dk til jer til Gran Canaria i påskeferien. I kommer til at bo i det populære Puerto Rico, hvor der er rig mulighed for at få en afslappende ferie i rolige omgivelser.

Påskeferie på Gran Canaria

I kommer til at bo på Los Crotos, som er et hotel bestående af 10 lejligheder, hvilket er med til at skabe en hyggelig, rolig og hjemlig atmosfære. I finder et mindre poolområde, hvor I kan slappe af i solstolene. Blot 800 meter fra Los Crotos finder I den dejlige Mapalomoas sandstrand, hvis I trænger til en tur til havet. I har desuden heller ikke langt til Puerto Rico by, hvor I finder butikker, restauranter og barer.

Opholdet er uden pension.

 

deal-screenshot

Capture