fra kr. 2398

Savner du at holde ferie? At komme væk fra hverdagens trænglser og bare slappe af i hyggelige omgivelser. Måske du lige nu sidder og mangler lidt inspiration til, hvor du kan rejse hen. Og formentligt vil du også gerne bruge så få penge som muligt, men stadig få stor værdi for pengene.

Så er det nu, at du skal læse med!
Suntours.dk har jeg nemlig fundet en tilbudsside med mange forskellige ferietilbud til under 3.000,- for en uges ferie inkl fly og hotel.

620×400

Betingelser for tilbuddet

For at få del i et af disse gode ferietilbud, skal du klikke dig ind på SunTours.dk og vælge det ferietilbud, som passer dig bedst. Herefter kan du vælge afgangsdatoen. Vær også opmærksom på, hvilken lufthavn du kan flyve fra. Der flyves fra både Billund, København og Aalborg til flere af destinationerne.

Du booker din ferie online hos Sun Tours.

Hvor kan jeg rejse hen?

Med Sun Tours kan du rejse allerede her i november og løbende frem til starten af sommeren næste år. Alt afhænger blot af, hvor du vil rejse hen. Og her er mulighederne mange.
Lige fra De Kanariske Øer såsom Gran Canaria, Fuerteventura, Tenerife og Lanzarota til en populær spansk ferieø, Mallorca. Men også græske øer som Kreta og Rhodos er en mulighed, eller den tyrkiske solkyst ved Alanya. Eller måske noget så eksotisk som Tunesien.

Hvad med eksempelvis en uge på Kreta på et hotel tæt på stranden og lækker tagterrasse i en uge fra bare 2.398 i maj måned?

SunTours har noget for enhver smag, hvad er du mest til?

 • Sun Tours ferietilbud – charterrejser til spotpriser
  • Rejseperiode: November til juni
  • Destination: De Kanariske Øer, Alanya, Mallorca, Tunesien og græske øer
  • Afgangslufthavn: Billund, Aalborg og København
  • Tilbuddet gælder så længe lageret haves
  • Priser fra 2.398,- pr. person ved to personer

deal-screenshot

Capture
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning