Strandferie på Sardinien

En eller to uger på et firestjernet ferieresort inkl. fly t/r og lejebil

  • Hotel Palau Green Village
  • Stjerner
  • Måltider No Catering
p.p. from kr. 4009

Nogle af de smukkeste strande i Europa finder du omkring Sardinien, hvilket også gør en strandferie på Sardinien til et helt oplagt valg. Derfor har jeg også fundet et hotel til jer denne gang, som blot ligger 150 meter fra stranden og tæt på den paradisagtige ø, La Maddalena, som I kan sejle til fra Palau. Og det er netop lige i udkanten af Palau, at jeres hotel ligger.

Her kan I glæde jer til at slappe af på de hvide sandstrande og nyde den italienske sol. Kulturelt har Sardinien også masser at tilbyde med mange, imponerende og historiske bygninger. Du kan også gå gennem de mange vinmarker på øen eller klatre i bjerge. Uanset hvad du vil bruge din ferie på, så er øen fuld af oplevelser.

Du må heller ikke gå glip af de kulinariske specialiteter, som øen er kendt for. Befolkningen på Sardinen har gennem generationer beskæftiget sig med landbrug og kvægavl og især været kendt for sin gede- og fåreavl. Den dag i dag er øen stadig præget af disse ældgamle traditioner, så overalt på øen kan du nyde hjemmelavet pølse pg ost.

Strandferie på Sardinien

Det er på Travelbird.dk, at du finder denne rejse til Sardinien, som er inklusiv fly tur/retur og en lejebil under opholdet på enten en eller to uger.

I skal bo på det firestjernet ferieresort, Palau Green Village, som ligger i udkanten af Palau og blot 150 meter fra stranden. Her bor I i en lejlighed med plads op til fire personer. Opholdet er også inklusiv elektricitet, vand, gas, aircondition og sengetøj. Ligesom I frit kan benytte jer af kompleksets pool og solsenge samt legepladsen og den fælles grill.

Og hvis I vil udforske området lidt, så har I en lejebil til jeres rådighed. Som udgangspunkt en Fiat Panda eller tilsvarende, men det er også muligt at opgradere til en større bil. Kontakt Travelbirds kundeservice, hvis I ønsker dette.

deal-screenshot

Capture34