Strandferie på Mauritius

Nyd 2 ugers strandferie på lejlighedshotel i Mauritius' største badeby

  • Hotel Forskellige
  • Stjerner
  • Luftfartsselskab TUI
  • Måltider No Catering
p.p. from kr. 4931

Klar til at opleve et sandt paradis? Det kommer du til med denne skønne strandferie på Mauritius. En kold cocktail i hånden, kridhvidt sand mellem tæerne, en mild brise i håret og lyden af bølgeskvulp! Denne strandferie er med et fint lejlighedshotel, der ligger i Grand Baie, som er Mauritius’ største badeby.

Strandferie på Mauritius

Det er på Travelmarket.dk, at jeg har fundet flybilletterne fra København DIREKTE til Mauritius fra bare 2.748,- den 6. december til 20. december. I ankommer på til Mauritius den 7. december.
Hotels.com har jeg fundet et hyggeligt lejlighedshotel i hjertet af Grand Baie til blot 4.365,- for to uger i et dobbeltværelse. Dvs, for to personer vil prisen per person være blot 4.931,- for to ugers ferie på Maritius inklusiv fly t/r!

Indlogeringen sker på Auberge Miko (4,5/5 på TripAdvisor) i Grand Baie. Grand Baie er et strandrejsemål med lidt byfornemmelse. Så I får det bedste fra to verdener. To sandstrande omkranser en stor vindbeskyttet bugt. Og hvis I bliver sultne eller har lyst til shopping, så ligger der både småbutikker og mange restauranter i byen, og der er også hele tre shoppingcentre, der hedder Sunset Boulevard, Grand Bazar og La Croisette.

rundrejse_mauritius1

deal-screenshot