fra kr. 11389

Klar til at opleve et sandt paradis? Det kommer I til med denne skønne strandferie på Mauritius. En kold cocktail i hånden, kridhvidt sand mellem tæerne, en mild brise i håret og lyden af bølgeskvulp! Denne strandferie er fordelt på to resorts to forskellige steder på Mauritius – et i Flic en Flac og et i Mont Choisy. I har halvpension begge steder, og med i dealen er også to udflugter.

Strandferie på Mauritius

Det er på Travelbird.dk I finder denne fantastiske rejse til Mauritius.

I Flic en Flac bor I på Aanari Hotel & Spa som ligger nær stranden. Her kan I slappe af med en dukkert i swimmingpoolen eller med en god bog i haven. I spiser morgenmad på terrassen, hvor der er udsigt til det brusende hav, og udover en restaurant finder I også en bar, hvor I kan få jer en forfriskende cocktail. Her er også et wellnessområde med boblebad og dampbad (mod betaling). I bor på et flot superior værelse, der er udstyret med aircondition, TV, minibar, gratis WiFi og privat badeværelse med bruser.

Efter nogle dage i Flic en Flac, går turen videre til Mont Choisy hvor I skal være resten af ferien. Her bor I på det hyggelige Coral Azur Beach Resort. Hotellet har en swimmingpool med udsigt til havet, en tennisbane og en stor have. I nyder jeres måltider i restauranten, og der er gratis WiFi på hotellets fællesområder, så I kan sende billeder til dem derhjemme. Jeres værelse er komfortabelt indrettet med aircondition, egen altan, TV, minibar og badeværelse med bruser.

rundrejse_mauritius1

7 eller 11 nætters strandferie på Maurutius på 2 resorter inkl. halvpension, udflugter, transport og fly 

deal-screenshot

rundrejse_mauritius
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning