Strandferie på Den Dominikanske Republik

Drømmer I om bountystrande og azurblåt vand? Så læs med her

fra kr. 6998

Kridhvide strande, azurblåt vand, storslået natur, søde mennesker, god mad og spændende oplevelser. Den Dominikanske Republik er som taget ud af et funklende rejsemagasin. Lige nu er det muligt at komme til den fantastiske ø med Bravo Tours. Og så endda med gode besparelser!

Den Dominikanske Republik er et verdensberømt rejsemål og har gennem tiden vundet flere prestigefyldte titler. Eksempelvis er landet kåret til “Det bedste rejsemål i Caribien”, og det er ikke svært at forstå hvorfor. Øen er ganske enkelt perfekt. Atomsfæren er afslappenede, klimaet er perfekt, strandene er lækre, naturen er smuk, og så har priserne endnu ikke helt nået det samme niveau som mange af de andre caribiske ferieøer.

Er I til rom, er Den Dominikanske Republik – ja, i det hele taget Caribien – det oplagte rejsemål. Den Dominikanske Republik fremstiller en helt fantastisk rom, og det samme gør sig gældende for deres cigarer, skulle I have lyst sådan en til rommen.

Storslåede naturoplevelser

Når I har slappet af på bountrystrandene og fået et skud D-vitamin, venter der jer masser af fantastiske oplevelser. Tag med på en sejltur på havet, oplev den smukke natur på en Mega Truck Safari, eller tag til hovedstaden, Santo Domingo, der er den ældste by i “den nye verden”. Den Dominikanske Republik er også kendt som et af de lande i verden med de bedste steder at snorkle og dykke, så snyd ikke jer selv for den oplevelse. Og husk, at det ikke kræver noget certifikat at snorkle – I skal bare kunne svømme. I januar og februar kan I også være heldige at opleve de store pukkelhvaler, når de lægger vejen forbi øen i vinterperioden. Sidst, men ikke mindst, gemmer øen på fantastiske golfbaner, så glem ikke jeres golfudstyr, hvis I spiller golf.

I kan forberede jer på skønt vejr, der om vinteren ligger på en gennemsnitstemperatur på 25 grader og masser af solskinstimer.

Strandferie på Den Dominikanske Republik

Med Bravo Tours til Den Dominikanske Republik bliver I indlogeret på Hodelpa Garden Suites, der ligger ved Juan Dolio. Hotellet er et stort grønt kompleks med egen private strand, som kan nås ved hjælp af hotellets gratis shuttle bus.

deal-screenshot

Capture