Kridhvide strande, azurblåt vand, storslået natur, søde mennesker, god mad og spændende oplevelser. Den Dominikanske Republik er som taget ud af et funklende rejsemagasin. Lige nu er det muligt at komme til den fantastiske ø med Bravo Tours og så endda med gode besparelser.

Den Dominikanske Republik er et verdensberømt rejsemål og har gennem tiden vundet flere prestigefyldte titler. Eksempelvis er landet kåret til “Det bedste rejsemål i Caribien”, og det er ikke svært at forstår hvorfor. Øen er ganske enkelt perfekt. Atomsfæren er afslappenede, klimaet er perfekt, strandene er lækre, naturen er smuk, og så har priserne endnu ikke helt nået det samme niveau som mange af de andre caribiske ferieøer.

Er du til rom, er Den Dominikanske Republik – ja, i det hele taget Caribien – det oplagte rejsemål. Den Dominikanske Republik fremstiller en helt fantastisk rom, og det samme gør sig gældende for deres cigarer, skulle du have lyst sådan en til rommen.

Storslåede naturoplevelser

Når du har slappet af på bountrystrandene og fået et skud D-vitamin, venter der masser af fantastiske oplevelser på dig. Tag med på en sejltur på havet, oplev den smukke natur i Mega Truck, tag til hovedstaden, Santo Domingo, der er den ældste by i “den nye verden”. Den Dominikanske Republik er også kendt som et af de steder i verden med de bedste steder at snorkle og dykke, så snyd ikke dig selv for den oplevelse. Og husk, at det ikke kræver noget certifikat at snorkle – du skal bare kunne svømme. I januar og februar kan du også være heldig at opleve de store pukkelhvaler, når de lægger vejen forbi øen. Sidst, men ikke mindst, gemmer øen på fantastiske golfbaner, så glem ikke din golfbag, hvis du spiller golf.

Du kan forberede dig på skønt vejr, der om vinteren ligger på en gennemsnitstemperatur på 25 grader og masser af solskinstimer.

Priserne starter fra 11.998,- per person i 14 dage. De fleste hoteller er med All Inclusive.

Strandferie på Den Dominikanske Republik

Med Bravo Tours til Den Dominikanske Republik kan du eksempelvis blive indlogeret på Coral Costa Caribe Resort & Spa, som ligger i Juan Dolio lige ned til kridhvide sandstrande. Juan Dolio er kendt for sin hyggelige atmosfære. Hotellet er bygget i caribisk stil og har blandt andet private strande, tre poolområder og masser af underholdning og aktiviteter.

deal-screenshot

Capture
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning