fra kr. 1519

Tag familien, kæresten eller en god ven(inde) med på en lækker efterårsferie på Mallorca! Lige nu kan du rejse til sydens sol med Travelbird, og bo på et skønt nyrenoveret hotel. Og nå ja – så ligger det lige ud til det smukke turkisblå hav ved Cala Bona. Det lyder godt, ikk’? Og så er der endda tilbud lige nu – priserne starter fra kun 1.519,- pr person! Men skynd jer at bestille! Der er kun 6 dage tilbage af tilbuddet.

I Cala Bona er I tæt på Mallorcas fascinerende drypstenshuler og grotter, og I kan gå på opdagelse i de maleriske bugter og vige, små fiskerlejer og fine, uberørte strande. Og hvad er en rejse til Spanien uden de lokale delikatesser?

I bliver indlogeret på Hotel Moreyo, hvis fællesarealer og værelser for nyligt er blevet renoverede. I får samtidig serveret morgenmaden, I har adgang til swimmingpool, men bedst af alt — stranden ligger lige rundt om hjørnet.

Solferie på Mallorca – lige ved havet

Det nyrenoverede Hotel Moreyo ligger på Mallorcas østkyst i den charmerende havneby Cala Bona. Hotellet har en restaurant, hvor I får serveret jeres inkluderede morgenmad. I har fri adgang til den udendørs pool, hvor I kan solbade og slappe af.

Under bookingen kan I vælge imellem flere forskellige slags dobbeltværelser eller et enkeltværelse.

 

deal-screenshot

Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning