Strand- og festferie i Sunny Beach

1 uge på et centralt beliggende hotel - strand og by lige udenfor døren

p.p. from kr. 1239

Skal årets sensommerferie kombinere skønne strandture med et festligt natteliv, så er denne ferie til Sunny Beach helt perfekt! Her er stadig enkle afgange tilbage i august og september med fly fra Billund og København. En uges ferie inklusiv fly og transfer kan lige nu bookes fra 1.239,- på Sunweb.dk

Indlogeringen i denne deal sker på Hotel Jupiter, som ligger i gåafstand til stranden, shoppingsmuligheder og restauranter og barer i Sunny Beach.
I bookingen kan der vælges mellem flere typer af værelser. Lige fra dobbeltværelser til enkeltbrug og dobbeltværelser med plads op til 3 personer. Alle værelser er med balkon eller terrasse.

Strand- og festferie i Sunny Beach

Hvis den sidste del af sommeren skal stå på sol og strand, måske lidt fest, så er denne deal fra Sunweb.dk noget for dig. Grundet hotellets centrale placering, anbefaler jeg den ikke til rejsende som søger ro og afslapning, man må være indstillet på lidt nattestøj. Men beliggenheden betyder også, at man kan nyde godt af alt det gode fra centrum af Sunny Beach!

deal-screenshot