fra kr. 2094

Wien er en smuk rejsedestination, og med dette tilbud på en storbyferie i Wien kommer I til at bo på hyggeligt firestjernet hotel, Derag Livinghotel, i et grønt hjørne byen, ved Döbling. Hotellet har jeg fundet til jer via Trivago.dk. Og med Wien Oberdöbling Bahnhof lige ved siden af hotellet, så har I nem adgang til alle Wiens seværdigheder.

Den historiske bymidte er en oplevelse for sig selv og sprudler med barok, middelalderarkitektur og historie rundt i alle gadehjørner. Kejserpaladset Hofburg, med tilhørende have, stråler om aftenen, som en juvel i kronen på den smukke by. Og den enorme Schonbrunner Have bærer virkelig præg af sin kejserlige oprindelser, og kan få alle til at føle sig lidt mere kongelig.

Jeg har fundet et tilbud, hvor I kan overnatte på det firestjernet Derag Livinghotel Kaiser Franz Joseph fra 609– pr. nat, og flyet fra eksempelvis København, kan findes via Momondo.dk.

Storbyferie i Wien i en lang weekend

Vil I på opdagelse i Wiens mange seværdigheder og attraktioner? Så kan I finde billetterne allerede nu på Tiqets.com, og spare tiden i køen. I kan eksempelvis opleve og besøge

Spring køen over + audio guide

122,-

Book billet

2

Strauss og Mozart koncert

Hør Salonorchester Alt Wien spille

313,-

Book billet

3

St. Stephens katedralen

Se katakomberne, tårnet og skattekammeret

103,-

Book billet

4

Albertina museet

Spring køen over

96,-

Book billet

deal-screenshot

Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning