fra kr. 1639

Wien er en smuk rejsedestination, og med dette tilbud kommer I til at bo på hyggeligt hotel i byen. I bliver indkvarteret på HB1 Design- & Budgethotel Schönbrunn (4 ud af 5 på TripAdvisor baseret på 148 anmeldelser), der råder over en fantastisk udsigt. Fra hotellets øvre del har I direkte udsigt over parken med den storslåede Gloriette-bygning fra det 12. århundrede  Der er to metrostationer blot 10 minutter fra hotellet, så du har alle seværdigheder og attraktioner i Wien inden for din rækkevidde. Den historiske bymidte er en oplevelse for sig selv og sprudler med barok, middelalderarkitektur og historie rundt i alle gadehjørner. Kejserpaladset Hofburg, med tilhørende have, stråler om aftenen, som en juvel i kronen på den smukke by. Og den enorme Schonbrunner Have bærer virkelig præg af sin kejserlige oprindelser, og kan få alle til at føle sig lidt mere kongelig.

Glæd jer til at nyde den inkluderede morgenmadsbuffet, og hvis I har lyst til at slappe af med en drink, så kan i gøre det i hotellets bar. HB1 Design- & Budgethotel Schönbrunn er den perfekte base for en storbyferie til Wien.

Storbyferie i smukke Wien

Det er på Travelbird.dk, at du finder denne rejse.

Det er muligt at vælge mellem enkelt- og dobbeltværelser, begge typer er indrettet med eksklusive italienske læderbetrukne senge og kvalitetsmadrasser. Værelserne er indrettet med trægulve og et moderne badeværelse med brusebad, toilet, stort spejl og hårtørrer. Derudover har alle værelser aircondition og gratis wi-fi.

Rejsen inkluderer også et stykke Sacher chokoladekage og kaffe på det traditionsrige Hotel Sacher fra 1876, der ligger overfor Statsoperaen og nær shoppinggaden Karntner Strasse.

Wiener-Ringstrasse-with-tram-and-Burgtheater-at-sunrise,-Vienna-iStock_000060702174_Large-2

 

 

 

 

deal-screenshot

wien
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning