fra kr. 793

Alle veje fører til Rom, og den italienske hovedstad har altid været en vidunderlig storby, der bare må opleves! Antikke monumenter, skønne gader, butikker med lækre designervarer og masser af kulinariske fristelser — Rom er en dejlig storby med alt, hvad hjertet kan begære. På hvert gadehjørne kan I beundre smuk arkitektur eller historiske monumenter.

Slå et smut forbi Pantheon templetDen Spanske TrappePeterskirken, og selvfølgelig skal I kaste en mønt i Trevi-fontænen, hvis I har tid. Når I får brug for at hvile benene, kan I slappe af og få en bid mad eller en drink på en af byens mange barer og restauranter. Rom er også byen for jer, som har et godt shoppe-gen! Her finder I nemlig et hav af lange shoppinggader med mærkevarebutikker fra berømte italienske og internationale designere.

Storbyferie til Rom

Det er på Trivago.dk jeg har fundet hotellet, og flybilletterne er fundet via Momondo.dk

I bor på Hotel Villa Torlonia som ligger i en historisk bygning med egen stor have, blot 5 minutters gang fra metrostationen Policlinico. Colosseum og Forum Romanum ligger blot 4 metrostop derfra. Hotellets værelser er elegant indrettet og har en moderne stil og har alle tv, aircondition, skrivebord, minibar, eget badeværelse med toiletartikler og er med udsigt til enten haven eller byen.

romtrivago1

deal-screenshot

Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning