fra kr. 1070

Alle veje fører til Rom, og den italienske hovedstad har altid været en vidunderlig storby, der bare må opleves! Antikke monumenter, skønne gader, butikker med lækre designervarer og masser af kulinariske fristelser — Rom er en dejlig storby med alt, hvad hjertet kan begære. På hvert gadehjørne kan I beundre smuk arkitektur eller historiske monumenter.

Slå et smut forbi Pantheon templetDen Spanske TrappePeterskirke og selvfølgelig skal I kaste en mønt i Trevi-fontænen hvis I har tid. Når I får brug for at hvile benene, kan I slappe af og få en bid mad eller en drink på en af byens mange barer og restauranter. Rom er også byen for jer som har et godt shopping-gen! Her finder I nemlig et hav af lange shoppinggader med mærkevarebutikker fra berømte italienske og internationale designere.

Storbyferie til Rom

Det er på Travelbird.dkat I finder denne ferie.

I bliver indkvarteret på Hotel Priscilla, der ligger i det historiske Rom i det eksklusive kvarter Ludovisi Rioni. I er 5 minutter fra shoppinggaden Via Veneto, og Trevi-fontænen og Den Spanske Trappe kan nås til fods på ca. 20 minutter. Hotellet har egen restaurant, der serverer italienske retter. Opholdet er inklusiv morgenmad.

I bor på dobbeltværelser, der er fint og simpelt indrettet og har plads til maks. 3 voksne. Børn op til 5 år sover i forældrenes seng, mens der stilles en ekstra seng til rådighed til personer fra 6 år. Værelserne har wi-fi, TV, privat badeværelse samt værdiboks.

Trevi_brunnen_Rom_63981013

 • Hotel inkl. morgenmad og fly fra København eller Billund 
  • Rejseperiode: 8. august – 28. december, 2016
  • 2, 3 eller 4 overnatninger i dobbeltværelse (til maks. 3 personer) på Hotel Priscilla
  • Morgenmad
  • Fly fra København eller Billund (med Ryanair)
  • Håndbagage (55x40x20)
  • Pris: Fra 1079,- pr. person

deal-screenshot

romasnap
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning