fra kr. 2109

Med denne rejse kommer I til at opleve to af Europas smukkeste hovedstæder: Prag og Budapest.

Flyveturen til Prag foregår fra København eller Hamborg. På dag 4 står den på togtur til den ungarnske hovedstad, Budapest, hvor I har yderligere 3 overnatninger. Rejsen inkluderer 6 overnatninger, morgenmad på begge hoteller, fly tur-retur samt enkeltbillet med tog fra Prag til Budapest. Pris fra 1889,- pr. person. 

Prag, hovedstaden i Tjekkiet, er en af de smukkeste byer i Østeuropa – og kælenavnet ‘Den Gyldne stad’ understreger dette! Glæd jer til betagende arkitektur, fine kunstmuseer og dygtige bryghuse.

Læs mere om Prag:  ‘Prag – tips til den perfekte weekend i den tjekkiske hovedstad‘.

På feriens 4. dag skal I med toget fra Prag til Budapest, eller Østens Paris, som byen bliver kaldt af indbyggere og tourister. Floden Donau løber gennem byen, og deler den i to, den nyeste Buda og den ældste Pest. Begge områder er fyldt med smukke bygninger, brede stræder og uovertruffne caféer.

Læs mere om Budapest: ‘Budapest Tips – din perfekte weekend i den ungarske hovedstad‘.

Storbyferie til Prag og Budapest

Det er på Travelbird.dk, at I finder denne skønne rejse.

I Prag bor I på det 3-stjernede Elizabeth Suites, der sikrer et behageligt ophold. Glæd jer til den daglige morgenmadsbuffet, som er inkluderet i rejsen. Hotellet ligger cirka 600 meter fra Prags Nationalmuseum, ganske centralt i byen.

Jeres dobbeltværelse er udstyret med te- og kaffefaciliteter, tv og mikrobølgeovn.

I Budapest bliver I indkvarteret på The Three Corners Hotel Bristol, der ligger tæt ved banegården Keleti og i gåafstand fra alle de vigtigste seværdigheder. Hotellet går endda for at være et af de bedste boutiquehoteller i Budapest.

Hotellets lyse og rummelige værelser er udstyret med tv, WiFi, minibar (mod gebyr) og så har I morgenmad inkluderet i opholdet.

Prag_Burg_Veitsdom_173388260
Prag

deal-screenshot

Capture
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning