fra kr. 1889

Med denne rejse kommer I til at opleve to af Europas smukkeste hovedstæder: Prag og Budapest.

Flyveturen til Prag foregår fra København eller Hamborg. På dag 4 står den på togtur til den ungarnske hovedstad, Budapest, hvor I har yderligere 3 overnatninger. Rejsen inkluderer 6 overnatninger, morgenmad på begge hoteller, fly tur-retur samt enkeltbillet med tog fra Prag til Budapest. Pris fra 1889,- pr. person. 

Prag, hovedstaden i Tjekkiet, er en af de smukkeste byer i Østeuropa – og kælenavnet ‘Den Gyldne stad’ understreger dette! Glæd jer til betagende arkitektur, fine kunstmuseer og dygtige bryghuse. Jeg har samlet mine bedste tips til byen her: ‘Prag – tips til den perfekte weekend i den tjekkiske hovedstad‘.

På feriens 4. dag skal I med toget fra Prag til Budapest, eller Østens Paris, som byen bliver kaldt af indbyggere og tourister. Floden Donau løber gennem byen, og deler den i to, den nyeste Buda og den ældste Pest. Begge områder er fyldt med smukke bygninger, brede stræder og uovertruffne caféer. Tjek mine tips og tricks til byen her: ‘Budapest Tips – din perfekte weekend i den ungarske hovedstad‘.

Storbyferie til Prag og Budapest

Det er på Travelbird.dk, at I finder denne skønne rejse.

I Prag bor I på det 4-stjernede Iris Hotel Eden (4 ud af 5 på TripAdvisor baseret på 481 anmeldelser), der sikrer et behageligt ophold. Glæd jer til den daglige morgenmadsbuffet, som er inkluderet i rejsen. Fra hotellet er der nem adgang til offentlig transport, og I er i den gamle bydel på omkring 30 minutter. Hotellet er en del af det nyrenoverede fodboldstadion, Eden Arena, hvor SK Slavia Prague spiller deres hjemmekampe.

Jeres dobbeltværelse er udstyret med aircondition, fladskærms-TV, telefon, elkedel, gratis wi-fi og eget badeværelse med bruser. Fra værelset har I udsigt til det nye Eden Arena.

I Budapest bliver I indkvarteret på Baross City Hotel (3,5 ud af 5 på TripAdvisor baseret på 399 anmeldelser), der ligger lige ved banegården Keleti og i gåafstand fra alle de vigtigste seværdigheder. Hotellet ligger i en historisk bygning med egen have. Her får I også serveret morgenmad hver dag, og i den døgnåbne reception kan I henvende jer, hvis I har spørgsmål.

Hotellets lyse og rummelige værelser er udstyret med fladskærms-TV med internationale kanaler, aircondition, gratis wi-fi og eget badeværelse.

Prag_Burg_Veitsdom_173388260
Prag

deal-screenshot

buda
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning