fra kr. 2919

Denne storbyferie tager jer til to af Polens mest spændende byer. Landet har en lang og interessant historie, som I kan opleve og få en fornemmelse af på denne storbyferie, som går til Krakow og Warszawa.

Turens første destination er Polens kulturelle centrum; Krakow, hvor I tilbringer dag 1-3. Byen er en af de smukkeste og mest spændende i landet, og er samtidig landets tredje største grundet sine 760.000 indbyggere. Polens tidligere hovedstad ligger på Vistula floden, omkring 250 kilometer fra Polens nuværende hovedstad Warszawa. I Krakow finder du ikke kun utrolige historiske bygning, men også en bred vifte af kulturelle institutioner, som bestemt er et besøg værd. Det er ikke uden grund, at byen er set som det kulturelle omdrejningspunkt i landet. Du kan finde gode råd til byen i denne artikel: ‘Krakow Tips‘.

På rejsens 2. dag skal I på en dagstur til koncentrationslejren Auschwitz, hvor I bl.a. kan se bygningerne, vagttårnene og hegnene, som de stod dengang. Turen bliver ledt af en engelsksprogede guide, der tager jer på en bevægende tur, hvor I får et indblik i fangernes dagligdag.

På dag 4 rejser I med tog til Warszawa  Turen tager ca. 2½ time. Warszawa er en smuk by, der har været i konstant genopbygning siden den blev raseret under 2. Verdenskrig.  Glæd jer til historisk og farvestrålende arkitektur, gode shoppingmuligheder og et sprudlende natteliv. Her tilbringer I rejsens 4-7. dag,  før I sætter jer ind i toget til Krakow og flyver hjem til Danmark.

Storbyferie til Krakow og Warszawa

Det er på Travelbird.dk, at I finder denne rejse.

Opholdet inkluderer 6 overnatninger på to forskellige hoteller. I Krakow bor I på det 4-stjernede Aparthotel Zuliani, der ligger centralt i forhold til flere af byens seværdigheder. Opholdet her er inklusiv morgenmad. Hotellet råder over en restaurant, der er mulighed for at leje cykler, og der er gratis wi-fi på hele hotellet. Jeres dobbeltværelse har enten dobbeltseng eller to enkeltsenge, og er derudover indrettet med fladskærms-TV med satellitkanaler, elkedel samt badeværelse med toilet, bad, hårtørrer og toiletartikler.

I Warszawa bliver I indkvarteret på det hyggelige hotel Platinum Residence , der har et wellnessområde med swimmingpool, health club, tyrkisk bad (mod betaling) og et fitnessrum, som I gratis kan benytte jer af. Her er også en café, en butik som har åbent om aftenen og en bar med lounge, hvor I kan bestille drinks. I bor i en moderne indrettet lejlighed med stue og separat soveværelse. Der er både TV, køkkenniche med elkedel, kogeplader, køleskab, mikrobølgeovn og brødrister. I har også eget badeværelse med bad eller bruser og nogle lejligheder har endda egen altan.

Krakow panorama
Smukke Krakow

deal-screenshot

NY
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning