Den smukke ungarske hovedstad, Budapest, er blandt indbyggere og turister kaldt Østens Paris. Og det er ikke uden grund. Byen er fyldt med smukke bygninger, brede stræder og skønne caféer. Og her har jeg fundet en dejlig ferie til jer på TravelBird, så I kan opleve en storbyferie i Budapest.

Byens nerve ligger omkring den mægtige Donauflod, som skiller bydelene Buda og Pest fra hinanden. Buda er den østlige og bjerrige del mens Pest er den ældste og helt flade bydel. I begge bydele finder du utallige af termalbade, seværdigheder og hyggelige hjørner.

Budapest er en enormt spændende by, og jeg har nu fundet en rigtig billig rejse til Budapest. Tilbuddet fra Travelbird inkluderer selvfølgelig både hotel, morgenmad og flybilletter. Men det, der gør tilbuddet helt specielt, er den guidede tur til byen Szentendre, du også får med i prisen. Szentendre er en lille landsby, bygget i barokstil oven på middelalderlige ruiner. Byen anses for at være kunstens by og er derfor en populær destination blandt både Budapests lokalbefolkning og turister.

Få alle mine bedste rejsetips til Budapest i artiklen ‘Budapest tips – din perfekte weekend i den ungarske hovedstad’.

Budapest3

Storbyferie til Budapest

Du bliver indkvarteret på det 3-stjernede Star City Hotel, som ligger centralt i Budapest og tæt på Europas største udendørs termiske bad, Szechenyi.
Dit ophold her inkluderer daglig morgenmad, så du ikke skal starte dagen på tom mave. Du kan vælge mellem at bo på et af hotellets dobbeltværelser eller et 3-personers væresle. Begge værelser er udstyret med med aircondition, værdiboks, minibar, TV og gratis WiFi.

deal-screenshot

Capture
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning