fra kr. 1169

Den smukke ungarske hovedstad, Budapest, er blandt indbyggere og turister kaldt Østens Paris. Og det er ikke uden grund. Byen er fyldt med smukke bygninger, brede stræder og skønne caféer. Og her har jeg fundet en dejlig ferie til jer på TravelBird, så I kan opleve en storbyferie i Budapest.

Byens nerve ligger omkring den mægtige Donauflod, som skiller bydelene Buda og Pest fra hinanden. Buda er den østlige og bjerrige del mens Pest er den ældste og helt flade bydel. I begge bydele finder du utallige af termalbade, seværdigheder og hyggelige hjørner.
Få alle mine bedste rejsetips til Budapest i artiklen ‘Budapest tips – din perfekte weekend i den ungarske hovedstad’.

Budapest3

Storbyferie til Budapest

I bliver indkvarteret på det 3-stjernede Star City Hotel, som ligger tæt på Europas største udendørs termiske bad, Szechenyi.
På hoteller bliverI mødt med en gratis velkomstdrink for at fejre starten på jeres hyggelige storbyferie til Budapest. I skal bo på et af hotellets dobbeltværelser, som alle er udstyret med med aircondition, værdiboks, minibar, TV og gratis WiFi.

OBS: Hvis du kommer til Budapest inden juleaften, så vil du kunne opleve de storslået julemarkeder der er i byen. Især det tæt ved St. Stephans Basilica er virkeligt imponerende!

deal-screenshot

Capture
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning