fra kr. 1015

Bruxelles er en dejlig by med masser af kultur, historie og spændende seværdigheder. Byen er ikke kun Belgiens hovedstad, men regnes også for den europæiske unions hovedstad da det er her en række europæiske institutioner ligger.

Når man ankommer til Bruxelles, lægger man hurtigt mærke til den smukke og meget varierende arkitektur byen har som er en kombination af gotisk, barok og postmoderne. Et absolut must når man er i Bruxelles er et besøg på Grand Place i byens centrum. Denne plads er på UNESCOs liste over verdenskulturarv og huser bl.a rådhuset. Derfra kan I gå forbi og se den berømte statue Manneken Pis. Denne kun 60 cm høje statue er lidt et vartegn for byen.

Derudover ligger der omkring 60 museer i Bruxelles, så det kan være lidt svært at finde ud af hvilket et som man vil besøge. Jeg vil dog klart anbefale Magritte Museet som ligger lige ved det royale palads.

Efter alle de oplevelser har I brug for noget at spise! Her kan jeg anbefale de fantastiske belgiske pommes frites og derefter en vaffel med chokoladesauce!

Storbyferie i Bruxelles

Det er på Expedia.dk I finder de super billige fly billetter til Bruxelles med afgang fra København.

Hotellet jeg har fundet frem til jer, er det dejlige Novotel Centre Tour Noire som har en super central beliggenhed med kun ½ km fra Grand Place. Hotellet har restaurant, fitnessrum, spacenter og tagterrasse. Det finder I på Trivago.dk via dette link.

Tilbuddet er baseret på 2 personer som deler et dobbeltværelse.

4 dage/3 nætters storbyferie til Bruxelles inkl centralt hotel og fly tur/retur fra København 

deal-screenshot