fra kr. 1699

Barcelona er en yderst populær rejsedestination, og det forstår man godt! Byen har en unik blanding af storby og strand-charme. Maden og de mange attraktioner i byen er med til at gøre Barcelona helt speciel, og hvis du ikke har besøgt storbyen før, så vil jeg på det kraftigste anbefale, at du pakker din kuffert lige nu!

Overalt i byen ser man fantastisk smukke bygninger af arkitekten Antoni Gaudi. Læg vejen forbi Sagrada Familia – kirken, der er et af Gaudís mest kendte bygningsværker, tårner sig op midt i Barcelona. Parc Güell er endnu et af Gaudis værker, og den berømte park er med på UNESCO’s verdensarvsliste. Her kan du opleve arkitektens organiske arkitektur og samtidig nyde udsigten over Barcelona og Middelhavet.

Uanset hvad I vælger at bruge tiden på, så kan I se frem til nogle dejlige dage fyldt med tapas, oplevelser og hyggelige stunder. Læs min rejseguide til Barcelona lige her.

Storbyferie til Barcelona

Det er på Travelbird.dk, at du finder denne skønne storbyferie til Barcelona.

I bliver indlogeret på Hotel HCC Lugano, der har en central beliggenhed mellem Plaza España og det gotiske kvarter. Byens mange kulturelle seværdigheder ligger derfor kun et stenkast væk. Jeres ophold her inkluderer daglig morgenmad, som bliver serveret i hotellets egen restaurant. I hotellets “vin og gin-hjørne” kan I desuden  nyde en drink sammen med traditionelle tapas, som serveres mellem kl. 19 og 23.

I får jeres eget dobbeltværelse, der har privat badeværelse og klimaanlæg. Læs mere om hotellet her på Travelbirds hjemmeside.

deal-screenshot

Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning