fra kr. 1379

Barcelona er en yderst populær rejsedestination, og det forstår man godt! Byen har en unik blanding af storby og strand-charme. Maden og de mange attraktioner i byen er med til at gøre Barcelona helt speciel, og hvis du ikke har besøgt storbyen før, så vil jeg på det kraftigste anbefale, at du pakker din kuffert lige nu!

I bliver indkvarteret på det hyggelige Aparthotel Atenea Calabria, der ligger nær flere af Barcelonas seværdigheder som Plaza de Catalunya og Feria de Barcelona

Overalt ser man fantastisk smukke bygninger af arkitekten Antoni Gaudi. Læg vejen forbi Sagrada Familia – kirken, der er et af Gaudís mest kendte bygningsværker, tårner sig op midt i Barcelona. Parc Güell er endnu et af Gaudis værker, og den berømte park er med på UNESCO’s verdensarvsliste. Her kan du opleve arkitektens organiske arkitektur og samtidig nyde udsigten over Barcelona og Middelhavet.

Uanset hvad I vælger at bruge tiden på, så kan I se frem til nogle dejlige dage fyldt med tapas, oplevelser og hyggelige stunder.

Storbyferie til Barcelona

Det er på Travelbird.dk, at du finder denne skønne ferie til Barcelona.

I bor på Aparthotel Atenea Calabria, hvorfra I har nem adgang til metro, så I hurtigt kommer rundt til resten af byen. Hver morgen serveres der en morgenmadsbuffet, og der er gratis WiFi på hele hotellet.

Det er muligt at vælge mellem værelser med plads til 2, 3 eller 4 personer. Værelserne er alle indrettet med aircondition, siddeområde med fladskærms-TV, værdiboks, og eget badeværelse med bruser og hårtørrer. Der er desuden et tekøkken med køleskab, mikroovn og kaffemaskine, og de fleste værelser har altan. Der er dobbeltsenge på alle værelser samt en sovesofa eller køjesenge på 3- og 4-personersværelserne.

Det er muligt for en 3. og 4. person at overnatte gratis. Rabatten gælder i forbindelse med to fuldtbetalende voksne pr. værelse. Det vil sige, at på 3- og 4-personersværelset overnatter den 3. og 4. person gratis på hotellet.

Barcelona

 • Hotel, morgenmad samt fly tur-retur – og den 3. og 4. person overnatter gratis 
  • Rejseperiode: 12. september, 2016 – 29. januar, 2017
  • Rejselængde: 2, 3, 4 eller 5 overnatninger
  • Afgangslufthavn: København, Billund eller Aalborg
  • Destination: Barcelona
  • Hotel: Aparthotel Atenea Calabria
  • Bedømmelse: 4 ud af 5 på TripAdvisor 
  • Beliggenhed: Nær centrum og flere af Barcelonas seværdigheder og kun et par minutters gang fra metrostoppet Plaza de Catalunya 
  • Pension: Inkl. morgenmad
  • Lufthavnstransfer: Ikke inkl., kan tilvælges.  Det tager ca. 20 minutter at køre til hotellet fra lufthavnen
  • Pris: Fra 1379,- pr. person

 

 

 

deal-screenshot

barcelona
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning