Storbyferie i Rom

2-5 nætter på elegant hotel ved Vatikanstaten

  • Hotel Hotel Museum
  • Stjerner
  • Måltider Morgenmad
p.p. from kr. 1009

Trænger I til et afbræk fra hverdagen? Så tag på denne smuttur til Rom, som jeg har fundet på TravelBird.dk.

Uanset om I har været der før eller ej, er Rom altid et besøg værd. Den italienske hovedstad rummer talrige attraktioner. Colosseum, Trevi-fontænen og Den Spanske Trappe er blot få eksempler på mustsee’s i byen. Bydelen Trastevere er absolut også et besøg værd. Mærk den italienske boheme-mentalitet i de smalle gader, besøg skønne spisesteder og oplev lokalt kunsthåndværk. Og så kan man ikke tage til Rom uden at nyde italiensk gastronomi i højklasse! Pizzaer, pastaretter, bistecca di fiorentina, tiramisu, gode vine og jeg kunne blive ved. Det er næsten umuligt ikke at spise godt i Rom.

Hvis du er i tvivl om, hvad du SKAL opleve på en storbyferie i Rom, kan du læse min artikel “Rejseguide: Top 20 seværdigheder i Rom“.

Storbyferie i Rom

Med dette tilbud fra Travelbird, bliver I indlogeret på det elegante Hotel Museum***, der ligger lige uden for Vatikanstaten. Her er I kun 1 kilometer fra Peterskirken og i gåafstand til barer, restauranter og butikker.

Jeres ophold inkluderer morgenmad, der kan nydes på hotellets tagterrasse. I har mulighed for at bo i et deluxe dobbeltværelse, der har plads til 2 voksne, og som har eget badeværelse. Tilbuddet inkluderer naturligvis også flybilletter tur-retur fra København eller Billund.

Tilbud på Roms seværdigheder


Roma Pass

Spar penge på museer, transport mm

223,-

Book billet

Colosseum

Spring den lange kø over

171,-

Book billet

Vatikanet og sixtinske kapel

Spring køen over

186,-

Book billet

St. Peters basilika

Spring køen over

145,-

Book billet

Rainbow Magicland

Perfekt familietur til forlystelsesparken lidt udenfor Rom

193,-

Book billet

Nationalmuseet for det gamle Rom

Spring køen over

97,-

Book billet

 

deal-screenshot