Den smukke ungarske hovedstad, Budapest, er blandt indbyggere og turister kaldt Østens Paris. Budapest har også en flod – Donau. Floden deler byen i to, den nyeste Buda og den ældste Pest. Begge områder er fyldt med smukke bygninger, brede stræder og uovertruffne caféer.

Med dette tilbud fra Travelbird.dk får du 2-5 overnatninger på hotel i centrum, fly tur-retur fra København, Billund, Hamborg, Malmø eller Aalborg, morgenmad på hotellet og 25 % rabat til hotellets spaområde fra 1.099,-
Ferien startes med en velkomstdrink på hotellet!

Jeg har samlet alle mine bedste tips til byen, så du ved, hvilket termalbad, du skal besøge, hvor du skal spise din gullasch, og hvordan du nemmest kommer rundt i byen. Læs artiklen ‘Budapest tips – din perfekte weekend i den ungarske hovedstad’.

Storbyferie og wellness i Budapest

Synes du også, at storbyferie i kombination med wellness lyder lokkende, så klik ind på Travelbird.dk. Her finder du tilbuddet, der sikrer dig nogle dejlige dage i Budapest.

I bliver indkvarteret på det  3,5 stjernet Six Inn Hotel Budapest Centrum, der, som navnet antyder, er placeret i centrum af byen. 400 meter herfra finder I byens store udendørs spaområde, Széchenyi Spa og få minutters gang er metrostationen Kodaly Körönd.

Hotellet er indrettet med et spaområde, som I kan benytte mod betaling – I får dog 25 % rabat med dette tilbud. I tilbuddet er der også en stor morgenmadsbuffet, der kan sørge for, at energiniveauet er højt, når I skal på opdagelse i byen. I bor på dobbeltværelse, der råder over følgende: tv, gratis wi-fi og privat badeværelse med hårtørrer samt en minibar mod betaling.

deal-screenshot

Capture
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning