fra kr. 969

Den smukke ungarske hovedstad, Budapest, er blandt indbyggere og turister kaldt Østens Paris. Budapest har også en flod – Donau. Floden deler byen i to, den nyeste Buda og den ældste Pest. Begge områder er fyldt med smukke bygninger, brede stræder og uovertruffne caféer.

Med dette tilbud får du 2-5 overnatninger på hotel i centrum, fly tur-retur fra København, Billund eller Aalborg, morgenmad på hotellet og adgang til Széchenyi Spa – pris fra 969 kroner. 

Jeg har samlet alle mine bedste tips til byen, så du ved, hvilket termalbad, du skal besøge, hvor du skal spise din gullasch, og hvordan du nemmest kommer rundt i byen. Læs artiklen ‘Budapest tips – din perfekte weekend i den ungarske hovedstad’.

Storbyferie og wellness i Budapest

Synes du også, at storbyferie i kombination med wellness lyder lokkende, så klik ind på Travelbird.dk. Her finder du tilbuddet, der sikrer dig nogle dejlige dage i Budapest.

I bliver indkvarteret på Star Inn Hotel Budapest Centrum (4 ud af 5 på TripAdvisor baseret på 782 anmeldelser), der, som navnet antyder, er placeret i centrum af byen. 400 meter herfra finder I byens operahus og 5 minutters gang er metrostationen Oktogon. Hotellet er indrettet med bar, en terrasse og en have. I tilbuddet er der også en stor morgenmadsbuffet,  der kan sørge for, at energiniveauet er højt, når I skal på opdagelse i byen. I bor på dobbeltværelse, der råder over følgende: tv, gratis wi-fi og privat badeværelse med hårtørrer.

Szechenyi Baths, der er en stor udendørs pool, er et paradis for spa-entusiaster, og med dette tilbud får I også adgang hertil.  I har adgang til de 18 swimmingpools, de termiske bade og spa-faciliteterne, og det er muligt at tilkøbe massage- og skønhedsbehandlinger.

budapest_3

 

 

 

deal-screenshot

budapest
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning