Storbyferie og wellness i Budapest

Min 5 overnatninger i Budapest på centralt hotel og fly t/r fra København i januar

  • Hotel Six Inn Hotel Budapest
  • Måltider No Catering
Holidayguru recommends 09.03.16 til 28.10.16
p.p. from kr. 598

Den smukke ungarske hovedstad, Budapest, er blandt indbyggere og turister kaldt Østens Paris. Budapest har også en flod – Donau. Floden deler byen i to, den nyeste Buda og den ældste Pest. Begge områder er fyldt med smukke bygninger, brede stræder og uovertruffne caféer.

Jeg har samlet alle mine bedste tips til byen, så du ved, hvilket termalbad, du skal besøge, hvor du skal spise din gullasch, og hvordan du nemmest kommer rundt i byen. Læs artiklen ‘Budapest tips – din perfekte weekend i den ungarske hovedstad’.

Storbyferie og wellness i Budapest

Synes du også, at storbyferie i kombination med wellness lyder lokkende, så kig nærmere på denne deal, som jeg har sammensat til dig.

Jeg har fundet billige flybilletter på min fly finder, eksempelvis fra København. Fra 135,- t/r. Fra 31. januar – 5. februar 2019.
Hotels.com har jeg fundet et centralt hostel, tæt på den hyggelige café, restaurant og bargade Ráday Utca. 5 Nætter fås fra 925,- pr. dobbeltværelse
Og endeligt har jeg – hvis du er til spaoplevelser – på Tiqets.com set et tilbud til Europas største udendørs spaområde, Szechenyi. 134,- for entre per person.

Flere billige flyafgange til Budapest

Hvis datoerne ikke passer dig, så er der heldigvis flere billige afgange til Budapest fra både Billund og København.

deal-screenshot